21.09.2023

Ququq Campingbox – soluția pentru un minicamper într-un minut

Îți place să călătorești liber, spontan, fără a avea nevoie să închiriezi sau să cumperi o autorulotă? Aveți o dubă sau un combi la îndemână? Aveți un autoturism cu acoperiș înalt, Berlingo, Caddy, Citan, Combo, Doblo, Dokker, Kangoo, NV 200, Partner, Tourneo, Vaneo?

Doriți să mergeți la pescuit sau un weekend la munte sau la mare, dar dintr-un motiv oarecare ați prefera să nu aveți un camper?

Cu cutia de camping Ququq (cucul) poți face un campervan într-un minut. Ququq combină o bucătărie, un pat și un spațiu de depozitare într-o cutie și este extrem de ușor de utilizat fără a face modificări în mașină.

Ai fost la petrecerea prietenilor din alt oraș și nu ai reușit să îți faci rezervare la hotel? După ce se termină festivalul tău favorit la care ai stat până la ore târzii în noapte trebuie să conduci noaptea? Vrei să admiri cerul înstelat cu un vin bun eventual la pescuit? Cu Ququq Campingbox poți petrece noaptea în locul în care vrei, fără să fii nevoit să faci booking, să conduci noaptea sau să nu bei un pahar de vin. Poți transforma vanul tău într-un minut. Glisați pur și simplu cutia în portbagaj și mini-camperul este gata.

Acest kit de camping este extrem de practic în utilizare. Patul are o saltea de 10 cm, iar cutia are suficient loc unde să încapă, pe șine culisante, un aragaz, o ladă frigorifică și un bidon cu 20 de l de apă pentru chiuveta. Spațiul de lucru și spațiul de depozitare pot fi folosite imediat atunci când aveți nevoie de ele.

Modulul Ququq are o greutate de 60 de kg și dimensiuni de 110 x 75 cm în modul strâns. Patul măsoară 110×195 cm, ceea ce ofera o odihnă confortabilă față de dormitul pe scaunele  mașinii.

Mai multe informații despre QuQuQ-Box: www.ququq.info

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Foto: www.ququq.info

Inside Servcom Dej – dealer rulote Knaus în România din 2007

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857