Instalațiile de gaz pentru rulote – sisteme de încălzire

foto©MarianMocanu.ro

Am primit întrebări pe canalul de YouTube dacă sistemele de gaz pentru autorulote prezentate aici, pot fi montate și pe rulote. Pentru a afla răspunsul corect, am mers la Motorhome să ne lămurim.

Pentru ca gazul să poată funcționa în timpul mersului, este obligatoriu din 2007 ca o autorulotă să aibă un regulator de tip mono control sau duo control. Acest regulator este un sistem de siguranță pentru a putea rula cu gazul deschis în rulotă și autorulotă.

Sistemele vechi, tradiționale, Truma Trumatic S 3002 sau S 3004 cu care sunt dotate marea majoritate a rulotelor și autorulotelor până în 2007, nu pot să funcționeze în timpul mersului, mai ales la viteze mari.

În 2007, Truma a realizat o centrală integrată Truma Combi 4 sau 6 care funcționează și în timpul mersului.

Sistemele duo control sau mono control se pot monta și pe rulote, dar nu au o justificare tehnică și nici economică, spune Liviu Gal

Toate detaliile le puteți afla în noul video de pe canalul de YouTube. Dacă v-a plăcut puteți distribui!

https://youtu.be/pr0XT6tHsA8

Călătoria cu autorulota pe timp de iarnă – partea 1 – despre instalația de gaz

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)