28.03.2024

Atenție unde campați! O alunecare de teren pe insula La Gomera din Insulele Canare surprinde autorulotele campate

Imagini incredibile au fost surprinse în ieri după-amiază pe un drum de lângă coastă, pe insula La Gomera. O mare alunecare de teren și stânci i-au surprins pe șoferii de camper. vanuri care se aflau pe pista Argaga, pe raza municipiului Vallehermoso, în fața portului Valle Gran Rey.

Sîmbătă după-amiaza, a avut loc o alunecare de teren impresionantă în zona adiacentă plajei Argaga, în orașul spaniol Vallehermoso și în fața portului Valle Gran Rey, pe insula La Gomera. Un turist a surprins cu telefonul mobil imaginile momentului alunecării de teren în care majoritatea rocilor au căzut în mare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16:00 în ieri după-amiază. În zonă se campază mulți turiști străini cu camper vanurile, după cum se vede și în imaginile surprinse.

Echipele de urgență au ajuns rapid la fața locului, inclusiv două elicoptere de la GES, Garda Civilă, Poliția Locală, Pompieri voluntari Valle Gran Rey, Protecție Civilă, AEA, precum și personal din municipalitățile Valle Gran Rey și Vallehermoso. Există, de asemenea, personal de sănătate de la Serviciul de Urgență din Insulele Canare în cazul în care cineva a fost rănit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar șoseaua a fost blocată.

Puteți citi întreg articolul aici.

Momentul în care se produce desprinderea stâncilor.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Off camping cu camperul la Măgureni, Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857