Mercedes Sprinter Caravan Concept – o casă într-un van

Mercedes Sprinter Caravan Concept – o casă într-un van cu totul la dispoziție. 

In 2013, producătorul german Mercedes-Benz propunea la Caravan Salon în Düsseldorf, Germania, conceptul Mercedes Sprinter Caravan, un campervan făcut pe baza noului Mercedes-Benz Sprinter High-Roof. Un Sprinter facelift, înalțat.

Interiorul a fost complet echipat cu materiale de calitate, pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută pentru cele două persoane care pot călători cu acest van.

Dacă privești de pe scaunele din față, în partea dreaptă este o canapea extensibilă și un televizor, precum și niște dulapuri în zona superioară. În stânga este bucătăria cu aragaz, frigider și spații de depozitare în parte de sus.

Zona spate a Sprinter-ului este dedicată unei mici băi cu duș și a unui dulap amplasat într-un compartiment mic.

Panoul de bord al șoferului și poziția de condus nu diferă de la un Mercedes Sprinter normal. Scaunul pasagerului se poate roti la 180 de grade pentru a face parte din living. Interiorul acestui concept este inspirat din cabinele de yaht.

Îți mai trebuie timp pentru a călători în Romania sau în Europa cu campervanul!

Sursa: www.motor1.com

Fotografii: www.motor1.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

“Voi de ce nu iubiți țara asta așa cum noi o iubim” – Codruț Kegheș

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)