19.05.2024

Kathy & Rick Howe – o familie de americani cu motorhome prin lume

Kathy & Rick Howe – o familie de americani care călătoresc cu autorulota prin lume, laudă România

Cei doi americani Kathy si Rick și-au lăsat casa din Paso Robles, California în 2001 si au pornit să vadă lumea. După o experiență cu motocicleta și un cort mic, au decis că trebuie să treacă la alt nivel – primul motorhome – cu care au călătorit cinci ani prin toată America, Canada și Mexic. Așa au ajuns să vadă peste 50 de țări.

Au călătorit prin America, Europa, Australia. Au ajuns și în România în septembrie 2012 și iulie/august 2013. Rick and Kathy au numai cuvinte de laudă despre România. Aici aveți impresiile lor despre Româna.

“Fiecare țară, stat și regiune pe care le-am vizitat ne-au răsplătit cu experiențe și amintiri care vor dureza o viață, iar bucuriile călătoriilor nu par să le diminueze” – spun Kathy si Rick pe site-ul lor.

Fiind tot timpul în motorhome, pe șosea, au ajuns să fie “călători”, nu “turiști” – după cum singuri își spun. Au și un slogan foarte interesant: “Seeing our world with No Checklists, No Schedules… One Day at a Time”

Puteți să citiți întreaga lor poveste pe site-ul lor, aici: Travelin-Tortuga.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Probleme cu greutatea autorulotelor, iar de la 1 septembrie intră în vigoare Euro 6d

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857