Autorulota și extratereștrii

În cazul că ești la drum cu autorulota și te întâlnești cu extratereștri, trebuie să fii precaut. Este bine să ai la geam o plăcuță cu numele, să știe cum să-ți zică. Nimic nu unge mai bine relațiile interstelare ca o tărie, ține la îndemână ceva, o pălincă, o țuică sau măcar o zamă de ploșnițe americănească, de-i zic uniii whiskey. Rămâi însă modest, nu trebuie să-i tratezi de sus numai fiindcă tu ai autorulotă și dânșii au venit cu OZN-ul ăla prăfuit. Nu fii mut, zi-le și tu oarece bancuri și fii patriot. Zi-le de bine de țara noastră, să vrea să emigreze aici, nu la ăi din apus. Trebuie să ai și un cd cu oarece muzică națională, numai să nu le pui de-alea cu Treceți batalioane, c-or gândi că trecem la ei, să le prădăm galaxia! Or, asta nu-i fain deloc, că pe urmă tre’ să muncim și pământul ălora așa că mai bine lasă.

Autorulota trebuie să le-o arăți, că de, ți-or arăta și ei OZN-ul, numai că alea nu-s bune de nimic, nu-s înmatriculate și habar n-am ce euro au, sunt mai mult de bâlci așa.

Să nu te mire că bieții oameni, mă rog, ce-s ei, îs verzi, asta pe de o parte e de la cât i-a hâțânat prin spațiu amărâtul ăla de OZN și, foarte probabil și de la invidie, ei neavând autorulotă și, prin urmare, e normal să fie roși de pizmă. Când te desprați de ei, lasă-le o sticlă, adresa de mail și zi-le să fie atenți la polițai, că la gropi or căsca ochii și ei, la ce cratere îs pe Marte cred că se descurcă!

Text: Razvan Drăgoi

Autorulota – asigurări obligatorii

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)