19.05.2024

Autorulota și extratereștrii

În cazul că ești la drum cu autorulota și te întâlnești cu extratereștri, trebuie să fii precaut. Este bine să ai la geam o plăcuță cu numele, să știe cum să-ți zică. Nimic nu unge mai bine relațiile interstelare ca o tărie, ține la îndemână ceva, o pălincă, o țuică sau măcar o zamă de ploșnițe americănească, de-i zic uniii whiskey. Rămâi însă modest, nu trebuie să-i tratezi de sus numai fiindcă tu ai autorulotă și dânșii au venit cu OZN-ul ăla prăfuit. Nu fii mut, zi-le și tu oarece bancuri și fii patriot. Zi-le de bine de țara noastră, să vrea să emigreze aici, nu la ăi din apus. Trebuie să ai și un cd cu oarece muzică națională, numai să nu le pui de-alea cu Treceți batalioane, c-or gândi că trecem la ei, să le prădăm galaxia! Or, asta nu-i fain deloc, că pe urmă tre’ să muncim și pământul ălora așa că mai bine lasă.

Autorulota trebuie să le-o arăți, că de, ți-or arăta și ei OZN-ul, numai că alea nu-s bune de nimic, nu-s înmatriculate și habar n-am ce euro au, sunt mai mult de bâlci așa.

Să nu te mire că bieții oameni, mă rog, ce-s ei, îs verzi, asta pe de o parte e de la cât i-a hâțânat prin spațiu amărâtul ăla de OZN și, foarte probabil și de la invidie, ei neavând autorulotă și, prin urmare, e normal să fie roși de pizmă. Când te desprați de ei, lasă-le o sticlă, adresa de mail și zi-le să fie atenți la polițai, că la gropi or căsca ochii și ei, la ce cratere îs pe Marte cred că se descurcă!

Text: Razvan Drăgoi

Autorulota – asigurări obligatorii

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857