22.09.2023

Un nou nume de autorulote în România – RVSTARS

Am fost să vedem noile autorulote RVSTARS. Vă prezentăm autorulota RVSTARS 69 Plus, produsă în Italia pentru firma Romcaravan din Otopeni

Modelul expus în showroom-ul de la Otopeni, un RVSTARS 69 Plus, este pe motorizare de Fiat Ducato cu o capacitate cilindrică de 120 CP și cutie manuală de 6+1 trepte, la un preț de bază de 38.670 EURO (fără TVA).

Autorulota RVSTARS 69 Plus are 7,35 metri lungime, 2,34 lățime și 2,93 metri înălțime iar masa maximă autorizată este de 3500 kg.

Este una din puținele autorulote la care vedem că se deschide geamul de la ușa de intrare în camper, iar din acest motiv vedem plasa de țânțari la geamul ușii. Autorulota este dotată și cu plasa de țânțari la ușa de intrare precum și la geamuri și trape.

În interior, descoperim un layout clasic cu un pat deasupra zonei de relaxare.

În living este un geam generos, iar în partea superioară sunt spații mari de depozitare, inclusiv deasupra cabinei șoferului.

Cum urcăm în autorulotă, imediat în stânga găsim congelatorul și frigiderul de 95 litri.

Vis-a-vis este bucătăria, echipată cu aragaz cu 3 ochiuri, chiuvetă, protecție pentru mobilă împotriva căldurii degajate de aragaz, suport pentru prosop, sertare mari pentru depozitare. Masa din living este culisantă și se poate regla după cerințele fiecăruia.

Zona dormitorului este delimitată de o ușă care face ca acest spațiu să devină unul intim. În dormitor descoperim un pat matrimonial reglabil pe înălțime, de 1,4 metri x 1.9 metri. Spațiile de depozitare pentru haine se găsesc în laterarele dar și sub patul din dormitor.

Baia este poziționată la intrarea în dormitor și are două zone separate. Toaleta este în parte dreapta cum se intră în dormitor iar vis-a-vis în partea stânga este cabina de duș.

Deasupra zonei de recreere este patul rabatabil acționat electric, accesul în acest pat se face pe scara detașabilă.

Autorulota RVSTARS 69 Plus este dotată cu noua motorizare de la Fiat – EURO 6d.

Cala din spate este spațioasă, încap multe bagaje. Tot din interiorul calei se poate regla patul matrimonial din dormitor prin acționare mecanică.

Mai multe detalii vedeți în video:

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Astella, o experiență de lux, șterge linia dintre casa modulară și rulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857