29.09.2023

Vrei să pleci cu caii în excursie? Cu RJH poți!

Sunt persoane care vor să își ia caii de rasă în vacanță. Există soluții pentru pasionații de hipism pentru a îmbina caravaningul cu hipismul. Firma bavareză RJH a expus la CMT 2020 autorulota exclusivistă Mercedes-Benz Actros 2545

Autorulota exclusivă a producătorului bavarez RJH a fost singura autorulotă pe care am văzut-o la CMT concepută pentru a adăposti atât oameni, cât și cai.

Producătorul de vehicule speciale din Munchen, a prezentat la CMT 2020 o autorulotă uimitoare, construită pentru o familie de 6 persoane care pot locui în partea din față și iar în spate se pot transporta până la 5 cai.

Modelul expus la CMT în acest an a fost una dintre cele mai mari autorulote din gama sa „Exclusiv” pentru transport cai. Este o autorulotă impresionantă, atât la exterior cât și în interior. A fost cel mai scump vehicul pe care l-am vizitat la CMT.

Autorulota Mercedes Actros lungă de 12 metri, cu o greutate de 26 de tone și are 444 CP. Poneii și caii sunt urcați în autorulotă prin spate pe o rampă de tip drop-down. Accesul din zona cailor în zona principală, de locuit se face print-o ușă care leagă cele 2 spații.

În timp ce spațiul pentru cai și ponei este destul de simplu și spartan, zona pentru oameni este amenajată modern, cu toate facilitățile necesare unei vacanțe confortabile. Inima autorulotei este un spațiu de lounge cu canapea în formă de U și loc de servit masa, amplasate în zona de expansiune laterală a autorulotei. În lateral, un mare televizor cu ecran plat atârnă de un perete cu imitație de piatră. În zona de bucătărie găsim o plită cu inducție cu două arzătoare și o chiuvetă mare. Trei paturi separate oferă spațiu de dormit pentru șase persoane.

Fiecare autorulotă RJH Exclusive este o construcție personalizată cu opțiuni selectate de cumpărătorul individual. Acest model expus la CMT, complet, este la prețul de 499.000 €.

foto: Marian Mocanu

Haideți să vă arat autorulota Actros 2545.Puteți vedea video aici – vă aștept cu impresii și comentarii pe canalul de youtube:

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Astella, o experiență de lux, șterge linia dintre casa modulară și rulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857