21.09.2023

Astella, o experiență de lux, șterge linia dintre casa modulară și rulotă

Noua Astella de la Adria, inspirată din vise. Este o rulotă de lux sau o casă mobilă? Deoarece se poate remorca ca o rulotă obișnuită – poate fi configurată ca o casă mobilă statică sau se poate muta ușor atunci când trebuie.

Producătorul sloven Adria, a prezintat la CMT 2020 una din cele mai frumoase rulote din lume. Adria a conceput Astella pentru rulotiștii pretențioși, care fie vor să călătorească în camping sau să aibe o casă în natură, permanent. Este o rulotă care cu finisaje excepționale, cu materiale de calitate și aduce tot confortul modern.

Arată ca o casă de vacanță prefabricată, dar care rulează pe un șasiu de rulotă.

Structură rulotei Astella este construită dintr-un sandviș din lemn compozit în interior și poliester în exterior, despărțit de izolație cu spumă. Pardoseala este întărită cu un cadru din lemn de esenta tare iar ferestrele cu geam termopan construite dintr-un acrilic robust.

Astella prezintă un corp dreptunghiular întins, cu colțuri netede și iluminare pe margini. Cel mai interesant detaliu al construcției din perspectiva unei rulote sunt ușile panoramice care se deschid larg pentru a putea avea o priveliște grandioasă din interior.  Este un pas foarte mare în comparație cu ușile oricărei rulote sau autorulote.

În interior, Adria promovează un sentiment de spațiu și deschidere fără a elimina încăperile discrete. Indiferent de layoutul rulotei, partea din spate este ocupată de un dormitor privat, un spațiu confortabil retras, departe de zona principală – de living. Layoutul rulotei 704 HP cu lungime de 9 m, este recomandat unui cuplu, dar are capacitatea de a dormi patru persoane datorită canapelei convertibile. Dormitorul din spate are un pat cu arc transversal, împreună cu dulapuri de depozitare și noptiere. Baia, chiar în fața dormitorului, este împărțită în zona pentru toaletă și zona de duș și are un design inspirat de hoteluri de tip boutique.

Mergând mai departe, zona principală de locuit este o combinație deschisă de living de tip homeestyle și bucătărie extinsă. Canapeaua în formă de L este așezată vizavi de un raft  din sticlă și televizor.

Bucătăria mare, în formă de L, este situată în partea din fața a rulotei. Acesta include obișnuitul aragaz și chiuveta de pe blatul principal Corian. Blatul de lucru se află deasupra unui cuptor. Frigiderul cu congelator se află lângă între bucătărie bucătăria și zona de living.

În spațiul deschis nu se regăsește masa clasică, dar servirea mesei se poate face afară pe o masă pliabilă.

De departe, Astella este una din cele mai frumoase rulote expuse la CMT 2020, cu linii sobre, layout simplu dar elegant, realizată din materiale de calitate, dar prețul este unul pe măsură. Modelul expus la Stuttgart este 56.276 euro cu tva inclus.

Mai multe detalii tehnice găsiți pe site-ul producătorului.

Ești curios să vezi cum arată? Noi am urcat în ea. Puteți viziona video cu rulota Astella de la CMT 2020 pe canalul de youtube!

Te așteptăm cu impresii și păreri la video-ul din youtube! Dacă ți-a plăcut, poți distribui video. Nu uita să te abonezi la canalul de youtube pentru a afla primul informațiile!

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Foto: Adria

Skydancer Apéro – autorulota decapotabilă la CMT 2020

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857