19.05.2024

Skydancer Apéro – autorulota decapotabilă la CMT 2020

Apéro, autorulotă decapotabilă, produsă de compania Skydancer, a fost prezentă la CMT 2020 la Stuttgart

Aceasta se remarcă datorită design-ului exterior, aparte, cu acoperiș retractabil, ceea ce oferă cu posibilitate ocupanților autorulotei să se bucure de experienta unei mașini cabrio, la bordul unei autorulote. Se poate circula cu acoperișul retras, astfel asigurând vizibilitate mai mare asupra peisajul sau savurând briza mării. Acoperișul acționat electric, în poziția deschis, permite intrarea razelor solare în partea de sus a autorulotei.

Apéro are interiorul structurat pe două nivele. Jos se afla livingul, iar la etaj, cabina șoferului, dotată cu 4 scaune ce se pot transforma într-un pat de 200x125cm, încapător cât pentru două persoane. Se poate petrece o seară romantică sub cerul înstelat, direct în patul format de scaune.

În living se află de asemenea un pat de 200×140 cm, o chicineta echipată cu aragaz, frigider de 145l, chiuvetă și loc pentru prepararea mâncării. În baie, pe lângă vasul de toaletă și duș, este și o chiuveta ergonomică care se pliază în perete atunci când nu este folosită, pentru a crea spațiu. Skydancer Apéro dispune de rezervoare de 90 de litri pentru apa curată și apă reziduală.Modelul expus la CMT 2020 este pe un șasiu de Fiat Ducato, cu motor turbodiesel Multijet de 2.3l, 180 cp, Euro 6d. O caracteristică aparte o constituie schimbatorul de viteze care se ridica din consola principală, atunci când cheia este pusă în contact. Dimensiunile lui Skydancer sunt: lungime 7 m, lățime de 2,2 m și înălțime de 3 m. Greutatea fără încărcătură este de 2.830 kg, în timp ce greutatea gata de condus (cu combustibil, apă, pasageri este undeva la 3.100 kg.

Producătorul anunță că va fabrica doar 50 de bucăți iar toate autorulotele vor fi disponibile numai cu opțiunile de confort incluse, la un preț aproximativ de pănă la 108.000 euro.

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

Text&video: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sisteme de ancorare și transport pentru diverse aplicații

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857