23.06.2024

Destinații rulate

Cu rulota, poți ajunge acolo unde ceilalți nici măcar nu visează. Anul viitor, de exemplu, îmi fac concediul la Crevedia, la Găești sau la Mizil. Cam câți oameni credeți, boieri dumneavoastră, că-și fac concediile în aceste locuri? La Paris, la Roma sau la Atena au fost o grămadă de oameni, dar pune-i să numească măcar un mall din Crevedia, Găești sau Mizil și i-ai încuiat. Sau vreun zgârie-nori din Lehliu-Gară.

V-ați gândit, de pildă, că eu, cu rulota, aș putea să mă duc în câmpul de pârloagă, acolo unde nu e nimic de văzut, ori să campez lângă un siloz, lângă o rafinărie, un combinat chimic, ceva? Și pot, de exemplu, să-mi fac selfie cu silozul – să ridice mâna sus ăla care are așa-ceva!

Pot să merg cu rulota la Cascada Rahovei. Aceasta s-a format când niște muncitori au găurit o țeavă. De asemenea, pe timp de iarnă, rulota poate fi folosită pentru studiul celebrilor ghețari ai României, ghețarii burlanieri căzători, care cad de pe burlan.

Castelele de pe Valea Loirei le vezi în orice fotografii, eu aș merge să vizitez gropile de gunoi de pe Valea Dâmboviței. Hai să vedem, câți ați fost să le vedeți?

Mă gândescă că aș putea să trec cu rulota și în Noua Zeelandă. Primii 4 centimetri i-am săpat, mai am vreo 12 mii și ceva de kilometri și-am ieșit la Wellingotn.

Hai Sărbăutori Fericite!

Text: Razvan Drăgoi

Vând rulotă impecabilă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857