20.07.2024

Vând rulotă impecabilă

Este impecabilă! Aproape nouă, foarte puțin utilizată, adusă din Germania. Are câteva mici lipsuri, dar, cu puțină pricepere, se pot remedia.

Prima mică problemă este că nu are roți sau sistem de prindere, nefiind înmatriculată, se vinde doar cabina. Aceasta însă a fost doar puțin folosită. Ușa trebuie puțin unsă, prin părțile sudate, ungeți cu puțin acid și se va deschide, după o vreme. Are în interior bucătărie perfect utilată, având inclusiv farfurii, dintre care una de satelit, aer condiționat (ai aer, cu condiția să deschizi geamul), suport pentru biciclete din Titan (au însă și la Dristor, identic), paturi spațioase, loc de luat masa perfect pentru o familie, că e cam grea s-o iei singur.

Are televizor cu tub nou, n-am găsit catodic, i-am pus de pastă de dinți, pentru a avea mereu o imagine strălucitoare și curată. Nu există mirosuri neplăcute sau vicii ascunse, viciile noastre fiind la vedere. Poate fi atașată practic la orice tip de mașină, mare sau mică, este ideală pentru excursii de lungă durată, dar și pentru ieșiri de un week-end, cu familia, cu amanta sau cu familia amantei.

Sistemul de aerisire este unul de antepenultimă generație, dotat cu filtre purificatoare de polen, propolis, lăptișor de matcă etc…

Toaleta are un sistem de evacuare care garantează absența accidentelor sau a mirosurilor neplăcute în timpul golirii, mai ales dacă nu o folosești niciodată. Paturile sunt dotate cu așternuturi antialergice cu ioni de argint, ioni de aur sau, la cerere cu ioni țiriaci. Cabina a fost folosită numai câteva luni, înainte să ardă complet, în timpul unui incendiu. Cenușa poate fi cu ușurință cărată în orice automobil. Preț așa-și-așa fix, avantajos. Pentru mine, cel puțin. Rog seriozitate.

Text: Răzvan Drăgoi

Mi-am pregătit rulota de Halloween

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857