19.05.2024

Ursul și rulotele

 

Personal, nu am probleme cu ursul, fiind ursuz de mic. Am avut și o iubită, Ursula Andress, eu eram tânăr, ea îmi zâmbea mereu din pat, până am rupt din greșeală, posterul.

A venit ursul să-mi fure din rulotă și, când a văzut cât sunt de sărac, a ciordit mâncare din alte rulote și mi-a pus-o în frigider. Foarte bun băiat, fost coleg de liceu, Ursu Vasile.

Când vine ursul cel adevărat spre rulotă, asmut împotriva lui tot ce am la îndemână, câinele de pluș, fasolea cu ciolan, ciuma roșie, ce găsesc. Odată am luat chiar doi băieți mici cu mine și nu a mai venit, ursul se teme de puști.

Dacă ursul reușește să intre în rulotă, trebuie să îți păstrezi calmul. Scoți cuțitul și te avânți spre el, strigând: „Cuțite ieftine avem, de-astea bune, de la televiziune avem!” Dacă ursul nu vrea să cumpere, nu te panica, mai lasă din preț. Dacă ursul mormăie amenintator, atunci poți să te panichezi.

Oricum, am o veste fantastică, sunteți bine, întrucât ursul nu mănâncă rulote, poate doar oamenii din ele, dar rulota scapă garantat. Petrecere frumoasa!

Text: Răzvan Drăgoi

Statistici despre situația caravaningului în Marea Britanie

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857