19.05.2024

Harta stațiilor de deversare a apelor gri pentru autorulote

Orice posesor de autorulotă are nevoie să știe unde poate deversa apa reziduală și toaleta

Știm cu toții că plimbarea cu autorulota implică și lucruri mai puțin plăcute, cum ar fi căutarea unui loc de deversare a apei reziduale și a casetei de toaletă. În România este o mare problemă găsirea unor asemenea locuri, în afara campingurilor. Nu există la stațiile de benzinărie locuri unde se poate deversa apa gri și toaleta, cum vedem în restul Europei.

Fiecare posesor de autorulotă cunoaște problema: unde se poate arunca în mod corespunzător și responsabil apa reziduală și toaleta?

În Germania, unde sunt multe autocaravane XXL, de dimensiuni mari, cum ar fi Morelo, Pheonix, Concorde etc, există o problemă cu gabaritul în unele stații de deversare.

Fiecare șofer de autocaravană cu gabarit mare, ar dori să știe dacă locația unei stații de evacuare este potrivită și pentru autocaravana sa XXL. În acest sens, cei de la Morelo au realizat o hartă interactivă a locurilor de deversare compatibile pentru motorhome XXL.

Pentru a putea scăpa confortabil de apa dvs. neagră și gri, am început să catalogăm toate stațiile de eliminare „compatibile cu liner” și să le compilăm într-o hartă interactivă. Așadar, următoarea eliminare este joacă de copii! – spun cei de la Morelo.

Harta este utilă tuturor turiștilor care călătoresc în Germania – pot vedea locurile de deversare a apei gri și a casetei de toaletă în zona în care se află.

Harta se poate vedea aici: https://standorte.morelo-reisemobile.de/ver-und-entsorgung/

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoria în Europa cu motorhome, fără surprize

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857