30.09.2023

Verificați perioada de valabilitate a actelor

Perioada concediilor se apropie cu pași repezi. V-ați planificat călătoria, ați spălat autorulota sau rulota?

Ați făcut traseul și ați curățat grătarul de resturile micilor de anul trecut? Foarte bine! Dar nu în ultimul rând trebuie să verificați și valabilitatea actelor. Să nu vă treziți prin nu știu ce țară cu buletinul, permisul, pasaportul sau alte acte expirate. Nu de alta, dar nu cred că este prea plăcut să îți pierzi timpul (inclusiv al familiei) pe la consulate în loc să savurezi un cocktail pe plajă, sau să vizitezi orașele cu zâmbetul pe buze împreună cu cei dragi alături!

Pe site-ul drpciv.ro există o atenționare în acest sens. Dacă sunteți în situația actelor expirate, pe site este trecut termenul de eliberare al documentelor emise de DRPCIV, termen între 5-15 zile calendaristice.

Pe siteul MAE, site care este bine să îl știți oricând călătoriți în afară, aveți toate informațiile cu privire la orice țară în care călătoriți.

RVTravel.eu vă dorește călătorii frumoase, și nu uitați, dacă vrei să împărtășești experiența călătoriei cu RV-ul, poți să ne scrii pe contact@rvtravel.eu și îți putem publica povestea!

foto: Marian Mocanu – fotografie de produs
foto: Marian Mocanu – fotografie de produs

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bimobil – confort în aventură sau în off road

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857