22.07.2024

Bimobil – confort în aventură sau în off road

Dacă ești pasionat de aventură, de explorare, de mers și campat în locuri mai puțin accesibile, Bimobil îți oferă confortul de care ai nevoie.

În anul 1977, Raimund von Liebe, un inginer mecanic, a realizat un habitat care se putea monta pe un pick-up, așa s-a născut Bimobil. Succesul nu a întârziat să apară, așa că astăzi, firma Bimobil Liebe GmbH numără peste 60 de angajați care produc în jur de 100 de unități pe an. Având angajați calificați și dedicați pentru producerea acestor habitate, rulotele produse de Bimobil sunt robuste, ușoare, izolate foarte bine, ceea ce face din companie un lider de piață pe acest segment. Cabinele, accesoriile și armăturile folosite sunt dezvoltate și proiectate într-un sistem CAD – ridicând precizia la fabricare și asigurând calitatea superioară a gamei.

Prioritatea Bimobil în materie de producție este calitatea. Cabinele rulotelor sunt confecționate manual dintr-un material sandwich izolat la rece, cu o măduvă de spumă de înaltă calitate și sunt prelucrate cu cea mai mare acuratețe. Armăturile interioare sunt realizate din tâmplărie de calitate, iar amenajarea instalațiilor tehnice este gândită să fie cât mai funcțională și ușor de manevrat. În procesul de fabricare a vehiculelor se folosesc materiale ecologice și prietenoase pentru oameni.

Din anul 1995, Bimobil oferă şi modele de autorulote pe şasiu de Mercedez-Benz Sprinter, VW Crafter sau Iveco.

Designul interior este una din caracteristicile esențiale ale brandului Bimobil. Mobilierul din lemn este vopsit în culori deschise iar pentru tapiserie și perdele, cei de la Bimobil folosesc culori vii, vibrante, iar în combinație cu culoarea deschisă a mobilierului conferă senzația de spațiu, denotă veselie și face interiorul plăcut.

Orice interior de Bimobil poate fi personalizat la cererea clientului.

În cazul cabinelor Bimobil montate pe vehicule pick-up, procesul de montare/demontare variază între 5 și 20 de minute.

Compania produce cabine pentru masini 4×4, pentru pick-up, vechicule de expediție sau custom.

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Peste 75.000 mp de spațiu expozițional la CMT 2020

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857
Articolul precedent
Articolul următor