04.10.2023

Poveste cu cai

Sămbătă, 4 ianuarie am plecat la drum de dimineață cu câțiva prieteni la o tură lejeră prin satele din Prahova. Dar despre tură vă voi povesti altă dată.

La un moment dat am facut o pauză cu mașinile noastre pentru a verifica traseul. Eram undeva prin Buștenari – Boșilcești, când, pe coama unui deal am văzut niste cai. Am luat aparatul de fotografiat din spate și am urcat aproape jumatate de deal pentru a mă apropia de cai. La un moment dat doi din ei, unul alb și unul negru au început să se joace, parcă știind că cineva îi fotografiază… Am stat în jur de 10 minute cu aparatul foto la ochi și am tras cadre după cadre. Cu toate că aveau picioarele din față legate (așa sunt legați caii la țară pentru a nu fugi), au intrat într-un joc frenetic, iar eu eram facinat de jocul lor.

Într-un final, m-am întors la mașină și am pornit la drum mai departe. Mulțumesc colegilor care m-au așteptat răbdători să îmi fac fotografiile.

Text & foto: VANgabond

Locuri mai puțin vizitate din Sinaia

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857