29.03.2024

107.000 de vizitatori la primul târg major după lockdown / expozanți foarte mulțumiți, cu rezultate foarte bune în vânzări

Ieri s-a încheiat a 59-a ediția a CARAVAN SALON DÜSSELDORF, cel mai mare târg din lume, dedicat autorulotelor, este considerat un succes, având în vedere perioada pe care o traversăm.

CARAVAN SALON DÜSSELDORF din acest an a oferit dovezi impresionante și a demonstrat că acest mod de vacanță îi inspiră pe oameni și că târgurile comerciale pot avea loc cu succes chiar și în periada Coronavirus. Messe Düsseldorf și Caravaning Industrie Verband e. V. (CIVD) poate privi aceasă ediție ca fiind una pozitivă, cu rezultate foarte bune. „Cu 107.000 de vizitatori, CARAVAN SALON trimite un semnal important pentru întreaga industrie de târguri din Germania și Europa. Cel mai important târg din lume pentru autorulote a convins cu conceptul său bine gândit de igienă și protecție împotriva infecțiilor”, se bucură Erhard Wienkamp, ​​director general Messe Düsseldorf. „Toată echipa de la Messe Düsseldorf și CIVD, precum și toți angajații expozanților noștri au transformat acest târg într-o experiență fantastică, cu un angajament deosebit și multă pasiune – această pasiune pentru petrecerea timpului liber a fost omniprezentă în ultimele zece zile”, spune Wienkamp. Starea de spirit la târg a fost excelentă. La fel de pozitiv, adaugă el, este faptul că tot mai mulți începători, precum și multe familii tinere au vizitat târgul de caravaning.
Hermann Pfaff, președintele Caravaning Industrie Verband, a fost, de asemenea, încântat de modul în care a mers CARAVAN SALON: „Numărul de vizitatori este un rezultat foarte bun în aceste condiții. Faptul că acestea includ mulți nou-veniți și că vârsta medie a scăzut semnificativ arată că în prezent experimentăm un flux de clienți complet noi. Succesul evenimentului, cu toate acestea, nu se măsoară doar prin cifrele de prezență, ci mai ales prin ofertele de vânzări încheiate – și acestea au fost chiar mai mari decât în ​​anul record la nivel global. Adăugați la aceasta, feedbackul foarte util al clienților, pe care producătorii îl pot obține doar în acest mod la un târg. Mai mult, schimbul de experți pe cea mai mare platformă B-2-B din industria noastră este extrem de valoros pentru expozanți. ”
Expozanții CARAVAN SALON au fost, de asemenea, exuberanți cu privire la rezultatele târgului și au raportat vânzări foarte bune, cu contracte încheiate.Cea de-a 60-a ediție de CARAVAN SALON Düsseldorf va avea loc în perioada 27 august – 5 septembrie 2021.

Sursa foto: Facebook

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Autorulote noi la Outdoor & Camping – expoziția de la Sofia, Bulgaria

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857