06.12.2023

Affinity scoate pe piață un nou model de camper van pentru cuplu – Affinity Duo.

Producătorul polonez Affinity scoate pe piață un nou model de camper van pentru cuplu – Affinity Duo.

Este din ce în ce mai clar că mulți utilizatori de autorulote călătoresc în cuplu. Pentru acest segment de clienți, producătorul polonez a pregătit un nou model de camper van Affinity Duo. Affinity Duo este o autorulotă, cu care două persoane pot călători confortabil într-un spațiu generos.
În utilizarea de zi cu zi a fiecărei autorulote există trei lucruri importante: pat confortabil, bucătărie funcțională și baie spațioasă.
Prin urmare, patul din Affinity Duo are o lățime de 138 cm, partea sanitară este echipată cu un duș separat (57 x 66 cm), iar spațiul din jurul bucătăriei permite cuplurilor să gătească împreună.
Affinity Duo dispune de un umărul mare de spații de depozitare și dulapuri, un compartiment de depozitare impresionant sub pat și portbagaj mare din spate în care vor încăpea toate echipamentele de călătorie necesare.
Un avantaj semnificativ al Affinity Duo este autonomia sa. Spațiul pentru două butelii de gaz de 11 l, rezervorul de apă curată de 200 l și posibilitatea de a instala panouri solare cu o putere maximă de 360 W vor permite călătorii lungi și independente.

Firma Affinity anunță că modelul Duo va intra în producție începând cu luna aprilie, 2022, dar nu au anunțat încă la ce preț va fi acest camper van pentru 2 persoane.

Foto: Affinity

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cardul de salvare pentru rulotele și autorulotele Carado

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857