Autorulota de 100.000 de euro distrusă total în incendiu

foto: Marian Mocanu

Autorulota de 100.000 de euro distrusă total în incendiu, joi dimineața în Otopeni

Joi dimineața în jurul orei 3, o autorulotă intergrată a ars complet în Otopeni. Autorulota se afla în curtea proprietarului din orașul Otopeni. Din declarațiile proprietarului autorulotei, incendiul s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața și nu se cunosc cauzele pornirii acestui incendiu care a distrus autorulota în proporție de 100% și a afectat clădirea din apropiere în proporție de 80%. La sosirea pompierilor, autorulota era distrusă complet, astfel că nu s-a mai putut recupera nimic din ea.

fotografii: proprietar autorulotă

Valoarea autorulotei distruse în incendiul de joi dimineață se ridică la peste 100.000 de euro. Din fericire nu există victime omenești.

SFAT: dacă ați venit din vacanță sau excursie, ați parcat autorulota, iar înainte de a pleca din autorulotă este indicat să orpriți totul: gazul, curentul electric și chiar apa. Decuplați toate sursele pentru a preveni situații neplăcute și asigurați-vă de mai multe ori că: ați decuplat alimentarea cu energie, ați oprit buteliile cu gaz, ați închis robinetele de apă, ați închis toate trapele și geamurile.

foto ©MarianMocanu.ro

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Commander 8×8, monstrul cu două platforme pentru aventură

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)