19.04.2024

Autorulotele XGO DYNAMIC și NOBEL ART – lansare la Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca în perioada 11-12 mai 2019, se desfășoară evenimentul moto – „Cluj-Napoca Motor Show”.

În cadrul acestui eveniment moto va avea loc lansarea în premieră în România a autorulotelor XGO Dynamic și Nobel Art. Cei de la XGO Autorulote vor aduce și vor prezenta două modele la acest eveniment, XGO Dynamic 69G și XGO Dynamic 20.

XGO Dynamic 69G
XGO Dynamic 69G – interior
XGO Dynamic 69G – layout
XGO Dynamic 20
XGO Dynamic 20 – interior
XGO Dynamic 20 – layout
„Vom lansa oficial apariția a 2 branduri noi pe piața din România. XGO Dynamic, produs exclusiv pentru Palmowski Germania de către Rimor Italia, și Nobel Art – tot private lable – produs de către Roller Team. Sunt cu 10-15% prețuri sub orice brand existent în acest moment în România.” ne spune Vasile Tiorean – Managing Partner XGO Autorulote.
În cadrul prezentării va fi și o tombolă cu următoarele premii: 3 sejururi de 3 zile + înscriere la drive test în luna mai.
Tot în cadrul aceluiași eveniment, va fi lansată oficial și platforma online de accesorii și consumabile pentru rulote și autorulote cu depozit și show-room la Cluj-Napoca – XGO Camping.
Toți proprietarii de rulote, autorulote sau campervanuri care vor vizita standul XGO Camping vor primi câte un voucher în valoare de 30 lei pentru achiziții de accesorii sau consumabile pentru RV-urile lor.
Așa că în 11-12 mai toți cei interesați de caravaning, că aveți sau nu rulotă sau autorulotă, sunt așteptați la Expo Transilvania din Cluj-Napoca poate câștigați un sejur cu autorulota! Oricum veți primi un voucher pentru accesorii sau consumabile!
Foto: XGO Autorulote
Text: VANgabond.eu – motorhome travel Romania
Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857