19.04.2024

Carthago și Mercedes-Benz își unesc eforturile pentru 2020

Carthago și Mercedes-Benz își unesc eforturile pentru a produce noile motorhome 2020.

În 1995, cei de la Carthago prezentau primul model de camper Carthago Mondial, pe șasiu de Mercedes-Benz Sprinter.

În 2006, Carthago a lansat o ofensivă impresionantă și a prezentat modelul Opus pe șasiul premium.

După aproape 25 de ani nemții prezentăm un nou model Carthago pe un șasiu Mercedes-Benz. Cu o nouă splendoare, multe inovații, un design futurist și cu faruri full LED pentru prima dată pentru o mai mare siguranță și confort sporit.

Carthago și-a consolidat încă o dată reputația de lider de tehnologie și de brand premium cu noul model al anului 2020.

Șasiul Mercedes Sprinter de ultimă generație va fi folosit la Carthago pentru cele 4 modele din 2020 în gamele c-Line și e-Line.

Farurile cu LED-uri au fost dezvoltate exclusiv pentru Carthago! Nu numai că noile faruri cu LED-uri arată bine, ci și impresionează cu o durată de viață extrem de îndelungată, cu o luminozitate ridicată, un consum redus de energie. Pe lângă confortul oferit șoferului și pasagerilor de aceste faruri în timpul condusului noaptea, siguranța în trafic este asigurată de aceste faruri LED datorită tehnologiei avansate, acestea protejând ceilalți participanți la trafic.

Proiectanții nemți nu al lăsat nimic la întâmplare, astfel noul concept de mobilier cu elemente exclusive creează o ambianță elegantă în noile modele din 2020.

Firma Carthago încă nu a oferit detalii despre preț, programul de producție, greutatea și disponibilitatea autorulotelor.

Carthago-ul C-Line pe șasiu Mercedes va fi lansat inițial în patru variante, și anume I 4.9 LE și I 4.9 LE L, cu paturi twin sau 5.0 QB și 5.0 QB L, cu un pat central. Acestea vor avea un motor standard de 143 cp (sau 177 cp pentru o taxă suplimentară) cu tracțiune față. La cerere, se poate monta cutie cu transmisie automată cu 9 trepte.

Prețurile noilor modele de Carthago 2020, vor fi anunțate cum e și firesc, la Salonul de la Düsseldorf din toamnă.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Lf-sXokOdiA

Poate vă interesează să vedeți și articolul: https://www.rvtravel.eu/benimar-prezinta-noile-modele-de-autorulote-2020/

Text: VANgabond.eu – motorhome travel Romania

Foto: Carthago

 

 

 

 

 

 

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857