30.09.2023

Convenția Anuală de Caravaning 2022, ediția a 5-a la final

Convenția Anuală de Caravaning 2022, ediția a 5-a a ajuns la final, după patru zile petrecute în Vama Veche, cu mult soare și vreme superbă!

Ediția din acest an a evenimentului Convenția Anuală de Caravaning s-a încheiat după 4 zile pline de activități, voie bună, socializări și cu multe informații utile. Față de anul trecut când a fost foarte frig, începutul lui octombrie 2022 a fost generos cu participanții la eveniment, soarele și luna plină acompaniind evenimentul.

foto@MarianMocanu.ro

După cum s-a discutat și la Convenție, în piața din România încă există fluctuații mari a firmelor care activează în această industrie, asta s-a reflectat și în numărul mai scăzut a firmelor participante la ce-a de-a 5-a ediție.

La Convenția Anuală de Caravaning 2022, ediția a 5-a, eveniment organizat în parteneriat cu ARC, au fost 24 de firme, 60 de participați, 22 de autorulote și rulote.

Firmele participante (pe județe):

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu a fost alături de noi fiind un rulotist împătimit.

Surprizele nu au lipsit de la acest eveniment: gazdele de la Cortina Gate ne-au oferit în prima seară un berbecuț la rotisor și pui la ceaun, plus concert de muzica folk&rock.

foto@MarianMocanu.ro

Doamna Marcela Stancu de la restaurantul La polovnik din 2 Mai a asigurat masa cu preparate în stil dobrogean. Iar partenerii noștri Carmangeria Ozana și Székely Falat ne-au pus la dispoziție produsele de calitate preparate de doamna Stancu!

A doua seară a continuat cu prezentarea de vinuri de la crama Vinuri de Măcin și concert cu trupa Folk & Rock Company cu Ioana Crudu la vioară. Au electrizat întreaga asistență.

foto@MarianMocanu.ro
foto@MarianMocanu.ro

Vom reveni pe canalul de youtube cu mai multe video de la Convenția Anuală de Caravaning 2022, ediția a 5-a, Vama Veche!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Mesaj de Paște de la Codruț Kegheș – Dezbrăcatu

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857