19.05.2024

Prezentarea excepționalei rulote FIFTH WHEEL Celtic Rambler produsă în UK

Azi vă prezint o rulotă remarcabilă, produsă în Marea Britanie, expusă la Caravan Salon Dusseldorf 2022v – FIFTH WHEEL Celtic Rambler.

Celtic Rambler nu seamănă cu nici o altă rulotă. Combină un design contemporan cu o gamă versatilă de personalizări. Celtic Rambler este o casă de lux, unde puteți trăi aventura spectaculoasă a drumului deschis într-un confort total.
Celtic Rambler a fost proiectat în mod inteligent pentru a permite ca două persoane să se bucure în aer liber într-un confort absolut, putând în același timp să găzduiască cu ușurință patru adulți. Există atât de mult spațiu; spațiu pentru a vă relaxa, pentru a vă întinde și pentru a vă simți cu adevărat ca acasă. Slide out-ul care este operat prin simpla apăsare a unui buton oferă și mai mult spațiu, iar plafonul foarte înalt se adaugă la sentimentul de libertate care este unic la Celtic Rambler.
Un adevărat plus este încălzirea prin pardoseală, care include 50 de metri de țevi de încălzire ascunse sub podea pentru a vă menține cald chiar și în cele mai reci zone. În plus față de canapeaua mare, există o canapea mai mică în partea opusă, astfel încât distracția în Rambler este perfectă.
Bucătăria Celtic Rambler, nu este doar stil, cu toate aparatele necesare și un spațiu mare de lucru; crearea deliciilor culinare este o reală plăcere în bucătăria spațioasă și foarte bine dotată.

Toatea acestea vine cu un preț pe măsură. Vedeți toate informațiile și cum arată în interior în noua emisiune pe canalul de YouTube!

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Un nou concept de camper van – Dethleffs Globetrail Ford Transit

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857