29.03.2024

Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 5-a a intrat în linie dreaptă

Cele mai importante firme din industria caravaningului din țara noastră își dau întâlnire la Vama Veche! Convenția Anuală de Caravaning din România, ediția a 5-a a intrat în linie dreaptă!
Cîteva zile ne mai despart de evenimentul anual al industriei de caravaning din România, eveniment care, în premieră, se va desfășura în 2 locații la Vama Veche și anume: Cortina Gate și Marina Park.
Cele mai importante firme din industria de caravaning de la noi din țară își dau întâlnire în perioada 6-9 octombrie 2022 la Vama Veche. Vor participa firme din Oradea, Cluj, București, Suceava, Galați, Arad, Iași, Brăila, Reghin, Constanța și Republica Moldova! În total s-au înscris până acum 29 de firme, 65 persoane, 9 copii și 25 autorulote și 3 rulote.
Pe lângă participanții înscriși, vom avea câțiva invitați: din partea Consiliului Județean Consanța, Primăriei Constanța și alți invitați surpriză!
Codruț Kegheș va fi invitatul ARC (Asociația Română de Caravaning)foto@MarianMocanu.ro
Trupa Folk & Rock Companyne va încânta cu un concert de muzică folk&rock la focul de tabără!
Crama Vinuri de Măcin ne va delecta cu o selecție de vinuri dobrogene, iar partenerii noștri Carmangeria Ozana și Székely Falat ne vor pune la dispoziție produse de calitate!
Evenimentul este organizat de RVTravel.eu în parteneriat cu Asociația Română de Caravaning.

Ne vedem la VAMA VECHE!

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

S-a gătit grecește în camping Cortina Gate din Vama Veche

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857