29.03.2024

Fabricile Knaus Tabbert din Germania și-au reluat activitatea

Virusul corona a afectat și continuă să afecteze aproape toate industriile și companiile – inclusiv producătorii de vehicule de agrement 

Knaus Tabbert GmbH a reluat luni producția în fabricile sale din Jandelsbrunn și Mottgers, după o oprire de câteva săptămâni. Directorul general Gerd Adamietzki a comentat: „Acesta este un pas plăcut către normalitate, ceea ce a fost posibil doar pentru că furnizori importanți din regiune au putut să reia producția și am luat măsuri pregătitoare pentru a proteja sănătatea angajaților noștri.” Knaus Tabbert observă și evaluează îndeaproape evoluțiile trecute și actuale – pentru a face rutina de muncă zilnică cât mai sigură posibil pentru angajați, au fost implementate concepte speciale de securitate și igienă. Printre altele, temperatura corpului este măsurată la intrări, iar măștile sunt obligatorii pe întregul sediu al companiei. În toate stațiile relevante sunt instalate măsuri de protecție suplimentare, cum ar fi stațiile de dezinfectare. Timpurile de pauză au fost proiectate în modele de schimb în așa fel încât cât mai puțini colegi să fie în cantină în același timp și să poată fi menținută distanța de siguranță necesară.

foto: Knaus- fabrica Mottgers
foto: Knaus- fabrica Mottgers

Sănătatea angajaților și a vizitatorilor este prioritatea în toate deciziile, iar partenerii comerciali sunt, de asemenea, susținuți cu multă asistență.
Numai în locația principală din Jandelsbrunn, în Bavaria de Jos din Germania, există aproximativ 1500 de angajați, iar în fabrica Tabbert din Mottgers, aproximativ 400 de angajați. Majoritatea angajaților din Cehia sunt, de asemenea, capabili să se întoarcă la locul de muncă ca urmare a relaxării pentru călătorii de afaceri.

Susține proiectul independent RVTravel.eu prin:

https://paypal.me/RVTravelRomania

Revolut: +40 746 840 857

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoria cu motorhome în Spania continuă la Barcelona – partea I

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857