29.01.2023

FIM Caravans – locul I la secțiunea Transport, în cadrul GIA (GERMAN INNOVATION AWARD)

În data de 26 mai 2020, experții GERMAN INNOVATION AWARD, au acordat pentru a doua dată consecutiv, brand-ului FIM Caravans premiul pentru inovație Excellence in Business to Consumer, secțiunea TRANSPORT.

Competiția inovației a fost administrată exclusiv de Consiliul pentru Design (German Design Council), existent încă din 1953 și format la inițiativa Parlamentului German. În cadrul GIA au existat două categorii: “Excellence in Business to Consumer” și “Excellence in Business to Business”, ambele cu un total de 40 sub-categorii.

Criteriile principale după care s-au ghidat experții GIA în selectarea câștigătorilor au inclus nivelul inovației, beneficiile utilizatorilor și raportul cost/produs. Strategia inovației a constat în evaluarea aspectelor sociale, ecologice și sustenabilitatea economică a produselor jurizate. Factori precum potențialul de dezvoltare, longevitate, calitatea tehnică și funcționalitatea produsului, au avut un rol major în evaluare.

Câștigătorii au fost selecționați de un juriu format doar din fizicieni, consilieri de brevete, oameni de știință, specialiști în finanțe, designeri de produse, istorici de tehnologie și marketing. Astfel s-a putut „garanta o evaluare individualizată, imparțială și profesională”, a subliniat Andrej Kupetz, președintele juriului.

FIM Caravans este câștigător pentru a doua oară a ediției GERMAN INNOVATION AWARD, la categoria Excelență în afaceri pentru consumator, secțiunea TRANSPORT. Pentru mai multe informații despre brand-ul FIM Caravans și mini caravanele #migrator, puteți accesa www.fimcaravans.ro.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Astella, o experiență de lux, șterge linia dintre casa modulară și rulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857