Firma Globe-Traveller la Poznan Motor Show

Compania poloneză Globe-Traveller a fost prezentă la Poznań Motor Show 2018.

Acesta este cel mai mare târg de automobile din Polonia și al patrulea în Europa. Ediția din acest an a avut patru saloane de prezentare pentru: mașini, motociclete, vehicule de caravaning și camioane.

După cum am văzut și la București, polonezii produc campere de clasă, cu materiale de foarte bună calitate.

Globe-Traveller a prezentat în cadrul târgului campervan-uri din principalele modele:
– Active ZS – compact, frumos, perfect pentru doi adulți sau doi adulți cu un copil.
– Pathfinder Z, versiunea pe bicicletă – un campervan unic de 4 locuri, cu spațiu suficient pentru două biciclete din interiorul van-ului.
– Voyager XS – un motorhome mic pe care nu-l puteți rata! Are doar 599 cm lungime, dar are tot ceea ce familia de 4 ar putea avea nevoie în timp ce călătorește
– Rookie – concept van de 5 metri, cu toaletă și duș. Perfect atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru călătoriile de vacanță.

 

Foto: Globe-Traveller

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

1 COMENTARIU

  1. @VANgabond Many thanks for putting together this blogpost! If anyone has any questions regarding our camper vans, please do not hesitate to ask here, in the comments. We will do our best to answer as soon as possible.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)