29.03.2024

Modelele de autorulote 2022 de la Sunlight au fost prezentate la conferința anuală de presă

Stilul orientat spre viitor, SUNLIGHT, producătorul german de autorulote își actualizează portofoliul de produse 2022. Autorulotele 2022 au fost prezentate la conferința anuală din Germania

Încă de la lansarea sa în 2004, SUNLIGHT și-a stabilit ambițiile de a deveni o companie creativă și dinamică de autorulote cu un puternic accent digital. SUNLIGHT este diferită. SUNLIGHT este determinată. SUNLIGHT trăiește spiritul de aventură. Respectiv, grupul țintă al mărcii este dinamic și deschis la minte – oameni care își pot trăi visele cu SUNLIGHT.

În anul de model 2022, toate vehiculele SUNLIGHT strălucesc într-un nou stil progresiv: noul logo evidențiază schimbarea mărcii, iar modelele semiintegrate și A-Class se lansează cu actualizări proaspete.

Aspect atrăgător: Clasa A cu o nouă față 
Cu un design frontal complet revizuit (cu o înălțime de 2,90 m), Clasa A se integrează fără probleme în imaginea dinamică a mărcii, reflectând angajamentul orientat spre viitor al SUNLIGHT. Modelele I 67S, I 68 și I 69L sunt dotate cu faruri și indicatoare de direcție cu LED cu semnătură luminoasă proprie și capac negru pentru faruri. La interior, tabloul de bord refăcut integrează un dulap pentru pasageri pliabil și o structură modernă a suprafețelor. Tabloul de bord devine și el mai funcțional: un spațiu de depozitare optimizat pentru smartphone, hărți sau monede, suporturi de pahare pentru șofer și pasager și un raft central spațios sunt standard la modelele I 67S, I 68 și I 69L. 

Autorulotele cu și fără alcove în linia Adventure Line

SUNLIGHT își prezintă autorulotele semiintegrate și Low Profile acum în puternica linie Adventure Line. Modelele noi, elegante de culoare negru-metalic sunt semnate cu noul logo. Șasiul negru, barele de protecție acoperite, benzile Adventure Line și farurile cu ramă neagră fac din autorulotele Adventure Line un adevărat punct de atracție. La interior, Linia dispune de mobilierul neted Adventure și de pachetul Style, care include volan și maneta de viteze din piele, tabloul de bord cu aplicații (Techno-Trim) și o grilă frontală neagră lucioasă cu dungi cromate.

Noi standarde pentru modelele FIAT SUNLIGHT
Toate modelele FIAT sunt actualizate în 2022 cu următoarele dotări standard: booster-ul cu funcție start & stop și noul aer condiționat manual asigură mai mult confort pe șosea. Pentru o croazieră relaxată aveți controlul electronic al vitezei, iar siguranța suplimentară este acum standard cu airbagul pasagerului. Pentru toate categoriile de vehicule, FIAT își extinde pachetul de bază cu funcții îmbunătățite și caracteristici suplimentare. Ofertele FIAT sunt completate în continuare de pachetele New Style, Safety și Easy Driving, precum și de oferte speciale extinse.

Noile modele pot fi disponibile prin dealerul din România – Campero.ro Foto: Sunlight GmbH

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Energia electrică și accesorii pentru călătoria cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857