31.01.2023

Stephan Petschow este noul șef al departamentului de marketing la Knaus Tabbert AG

Stephan Petschow este, din aprilie, noul șef al departamentului de marketing al Knaus Tabbert AG. El îi succede lui Christoph Bauer, care, după cinci ani în această funcție, va prelua o altă poziție cheie în cadrul companiei. Precedentul șef interimar al departamentului de marketing, Maximilian Recke, va rămâne în cadrul companiei în calitate de șef adjunct al departamentului de marketing și îl va sprijini pe Stephan Petschow.
Stephan Petschow are în spate o experiență de peste 25 de ani în industria comunicațiilor. Înainte de a se alătura echipei Knaus Tabbert, a fost director general și director de servicii pentru clienți în cadrul unor agenții de comunicare renumite – cum ar fi Scholz & Friends, Jung von Matt și Serviceplan. Industria mobilității și munca pentru branduri au constituit întotdeauna o parte esențială a acesteia.
În vârstă de 53 de ani, originar din Hamburg, a trăit la München timp de mulți ani împreună cu soția și fiica sa de 16 ani.
 „Suntem încântați că am obținut un expert în marketing cu experiență în persoana lui Stephan Petschow. Îi doresc un bun început și mult succes în noul său rol„, a declarat CSO Gerd Adamietzki. „Aș dori să îi mulțumesc foarte mult lui Christoph Bauer pentru angajamentul său excepțional, precum și lui Maximilian Recke, care a preluat cu succes funcția cu titlu interimar în ultimele luni.”

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ce este toaleta compost pentru pentru RV-uri

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857