Un motorhome Concorde implicat în accident

Sâmbătă, pe autostrada A2 în dreptul localității Arisdorf din Elveția, o autorulotă Concorde a fost implicată într-un accident.

Un șofer în vârstă de 46 de ani se afla sâmbătă, la ora 11:30, pe autostrada A2 din direcția Lucerna / Berna în trafic, când a încercat sa depășească un motorhome Concorde care avea atașată o platformă cu un alt autovehicul.

Conform constatărilor Poliției Basel-Landschaft, din motive care nu au fost încă lămurite complet, s-a produs o coliziune puternică între autorurismul care a intrat în depășire și autorulota.

Drept urmare, autorulota a intrat în derapaj și s-a înclinat pe partea stângă după ce a atins parapetul de pe mijlocul autostrăzii. Remorca, pe care era un SUV, s-a desprins de motorhome.

În accident, o persoană care călătorea pe bancheta din spate a autoturismului care a efectuat depășirea, a fost ușor rănită și a trebuit să fie dusă la un spital de către serviciul medical..

Autostrada în direcția Berna / Lucerna a fost închisă timp de aproximativ două ore.

Sursa: https://telebasel.ch

Foto: Polizei BL

 

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)