Un motorhome Concorde implicat în accident

Sâmbătă, pe autostrada A2 în dreptul localității Arisdorf din Elveția, o autorulotă Concorde a fost implicată într-un accident.

Un șofer în vârstă de 46 de ani se afla sâmbătă, la ora 11:30, pe autostrada A2 din direcția Lucerna / Berna în trafic, când a încercat sa depășească un motorhome Concorde care avea atașată o platformă cu un alt autovehicul.

Conform constatărilor Poliției Basel-Landschaft, din motive care nu au fost încă lămurite complet, s-a produs o coliziune puternică între autorurismul care a intrat în depășire și autorulota.

Drept urmare, autorulota a intrat în derapaj și s-a înclinat pe partea stângă după ce a atins parapetul de pe mijlocul autostrăzii. Remorca, pe care era un SUV, s-a desprins de motorhome.

În accident, o persoană care călătorea pe bancheta din spate a autoturismului care a efectuat depășirea, a fost ușor rănită și a trebuit să fie dusă la un spital de către serviciul medical..

Autostrada în direcția Berna / Lucerna a fost închisă timp de aproximativ două ore.

Sursa: https://telebasel.ch

Foto: Polizei BL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!
Emailul tău nu va fi făcut public și nici nu îți vom trimite mesaje nesolicitate - Citește politica de confidențialitate (...)