21.07.2024

🇷🇴 Made in Romania | ORMO Europe

ORMO – a pornit ca un proiect ambițios în 2015 și în prezent oferă soluții multiple pentru „Case mobile” aplicabile la autoturisme, autoutilitare, camioane, autobuze, chiar și soluții pentru expediții și ședere de lungă durată în condiții extreme.

Modulul de baza pentru mașinile Pick-Up dublu-cab sau Xtra-cab sunt proiectate pentru toate mărcile populare de pe piață – Toyota Hilux, Nisan Navara, Ford Ranger/Raptor, Mercedes-Benz Clasa X, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max, Mazda B2500, VW Amarok, Fiat Fullback.

Producția este localizată în România, echipamentele și componentele folosite sunt moderne și oferă o precizie înaltă de prelucrare. Calitatea – stă la baza conceptului ORMO. Totul este bine gândit, materiale alese cu grijă și lucrate impecabil.

Andrei Novac ne prezintă cele două modulele ORMO în standul de la Caravan Motorhome & Adventure 2023, eveniment care a avut loc la Hala Laminor din București în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023.

Vedeți cum arată la interior, ce greutate au și cât costă, în video. Dacă aveți orice întrebare, vă aștept cu comentarii la video.

Vizionare plăcută!

#rvtravel #caravan #ormo #vanlife

Cât costă vacanțele în campingurile din Europa? Costuri adiacente

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857