19.05.2024

FINETZA, bestia elegantă – camper van destinat călătoriilor de afaceri

Finetza, ultima creație a indienilor de la Pinnacle Specialty Vehicles a fost lansată în februarie 2018 la Auto Expo India, un camper van destinat călătoriilor de afaceri sau de agrement, o variantă de camper la standarde de calitate excepționale, destul de diferit de ceea ce suntem obișnuiți să vedem pe piețele americane și europene.

În contrast cu design-ul exterior destul de dur, de războinic, o combinație de caroserie între bus și SUV blindat, interiorul este absolut impresionant; cabina pare inspirată mai mult din cea a unui avion privat decât a unei autorulote, LED-urile TV curbate sunt inserate perfect în capitonajul pereților, cu un sistem de sunet Home Theater super performant, cu o baie gen luxury bussines class și un sistem de alimentare cu energie care include multiple porturi de încărcare, pentru a menține toate dizpozitivele active pe traseu.

Cu un motor diesel de 3,2 l în 4 cilindri și o capacitate de 115 CP, poate transporta până la 8 pasageri și are o lungime standard de 6,8 m și de 8,4 în varianta extinsă de campare.

Sursa: Pinnacle Specialty Vehicles

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

KABE, un nume puțin cunoscut în România

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857