21.05.2024

KABE, un nume puțin cunoscut în România

KABE, producătorul suedez de caravane este un nume puțin cunoscut în România

KABE, producătorul suedez de rulote și autorulote oferă cinci serii diferite de caravane pentru 2020 – toate cu avantajele lor specifice. „Toate combinațiile disponibile de modele, planuri de pardoseală și alternative de mobilier au ca rezultat un total de 1.720.320 de opțiuni diferite pentru model 2020! Deci, putem spune cu conștiință clară că există o rulotă KABE pentru fiecare gust ”, spune Mikael Blomqvist, director adjunct la KABE. În 2017, KABE și-a prezentat prima rulotă cu o bucătărie mare și funcțională. Conceptul a prins la clienți imediat, așa că această bucătărie fantastică pentru rulote este acum disponibilă pe cinci modele de dimensiuni diferite din seria Royal și Imperial.

„În 2020 vom face un pas mai departe și vom prezenta noul Hacienda FK cu o bucătărie și mai spațioasă, care poate fi cu adevărat comparată cu bucătăria de acasă”, explică Mikael Blomqvist. Fereastra panoramică mare, boltită, este o caracteristică a modelelor de bucătărie de la KABE, aceasta permite să intre multă lumină în bucătăria largă și complet utilată. În plus fereasta panoramică îți oferă o priveliște minunată.

Noul Hacienda 880 FK este disponibil cu mai multe soluții pentru dormitoare, iar Mikael Blomqvist îl consideră o alternativă deosebit de atractivă pentru familiile care petrec mult timp împreună în rulotă. „Hacienda 880 este una dintre cele mai mari rulote ale noastre. Cu noua bucătărie frontală complet echipată, am realizat visul unei case complete pe roți. ”

Modelul 2020 aduce mai multe inovații care sporesc experiența de design în bucătăriile rulotei KABE. Mobilierul din rulote a fost prevăzut cu sertare și uși din dulap încastrate, precum și un blat de lucru cu aspect de marmură.

Noul frigider inteligent de la Dometic cu o deschidere dublă a ușii, care a fost deja prezentat pentru modelul actual, va continua să facă bucătăria KABE un loc foarte special. Seria Dometic 10 se bazează pe aceeași tehnologie Cl-Bus care controlează funcțiile panoului de control KABE Smart D. Temperatura din compartimentul frigider și congelator este monitorizată folosind un sistem senzor, care contribuie, de asemenea, la reducerea consumului de energie.

Confort pentru dormitorDormitorul a fost, de asemenea, modernizat semnificativ pentru modelul 2020 și oferă acum un confort și mai mare. Paturile din seria Imperial au acum o casetă reglabilă electric (accesorii pentru Royal și Hacienda). Rama patului este din aluminiu.

Paturile oferă, în mod natural, un confort real, cu saltele confortabile de tip innerspring și un suport pentru saltele foarte groase; ele pot fi, de asemenea, pliate, ceea ce face curățarea foarte ușoară. Există o mulțime de spații de depozitare sub paturi.

„O altă noutate este că am găsit o modalitate de a lărgi patul dublu în modelele Classic 660 GDL / DGDL, Royal 740 DGDL și Classic 780 DGDL. La 140 cm, noul pat este mai lat cu 11 cm decât în ​​versiunile anterioare ”, explică Mikael Blomqvist.Foto: www.kabe.se

Text: RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Vești bune pentru turiștii care călătoresc în Spania cu autorulota

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857