29.09.2023

Autorulotele LMC – varietatea întâlneşte libertatea

Producătorul german de motorhome LMC, cu sediul în Sassenberg, oferă o largă varietate de modele de autorulote 2020, împărţite în trei categorii: Element, Comfort şi Grey Selection.


Layout-uri bine gândite, care oferă cel mai înalt nivel de confort posibil într-un spațiu atât de limitat, interioare și exterioare bine proiectate, multe soluții inteligente la bord care vă asigură că veți avea parte de momente extrem de plăcute pe durata vacanţelor petrecute la bord.

Clasa Element este dedicată modelelor basic, T668G şi T758, perfecte pentru a vă bucura de o vacanță confortabilă în cuplu, dar și pentru a găzdui la nevoie până la patru persoane datorită opțiunilor inteligente de modulare a spaţiului interior.

LMC Element T758

În clasa Comfort întâlnim modelul TI şi modelul I, cu o lungime de la 6,99 la 7,53 metri, disponibile în cinci variante de layout interior.

Caracteristicile standard includ podeaua dublă cu încălzire integrată în pardoseală și spatii de depozitare, rezervoarele de apa proaspătă şi apă uzată izolate pentru a preveni îngheţul şi o baie cu cabină de duş separată.

LMC Comfort I

Gama Grey Selection include modelul 150 cu cabină vopsită în culoarea Expedition Grey, pe un saşiu de Fiat Ducato, cu o lungime de 6,99 metri şi o greutate de 3500 kg.

LMC Grey Selection 150

Text: Ionuț Tudose – www.caravanshow.ro

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857