22.09.2023

Dotări speciale la rulotă

Mi-am dotat rulota cu cea mai bună și ieftină soluție anti praf. Am pus nisip peste tot. Nici soacră-mea nu mai poate vedea praf pe acolo!

Am pus pe rulotă un panou semi-solar, primul de acest fel din lume. Panoul este, la rigoare, publicitar, dar când e soare pe el devine mai mișto la privit. Produce energie mecanică și nervoasă când trebuie dat jos.

Am un sistem genial de producere a energiei electrice în rulotă cu o turbină eoliană, care, cuplată la acumulatori montați într-un spațiu discret, va asigura energia electrică practic tot anul. Cu cât mergi mai mult, turbina se învârte și energia se conservă. Îmi lipsesc, până acum, doar două piese: turbina și rulota. De acumulatori fac rost!

Am brevetat pentru rulotă prima ladă frigorifică pe bază de hârtie reciclată. Lada se poate face din orice hârtie, dar e mai ecologic din cea reciclată, îmbinările se fac cu orice lipici din comerț. După ce ați terminat de meșterit această fantastică ladă, veți constata cum berea se încălzește foarte repede în ea, e o ladă frigorifică de scurtă durată care funcționează mult mai bine iarna sau băgată la frigider.

Dar ceea ce vă va face rulota cu adevărat fabuloasă este praful electrolitic anti purici. Se prinde puricele.În niște damigene dinainte pregătite se folosește electroliza pentru a lăsa gazul să se disperseze și praful ucigaș să se depună. Cu băgare de seamă, cu mănuși speciale și, evident, cu masca de gaz inclusă în kit, manevrați praful. Cu ajutorul unei micro pâlnii speciale, i se introduce pe gât praful electrolitic. După o vreme, el va suferi decesul și acest proces poate fi repetat ori de câte ori este nevoie. Sau îl puteți strivi, dă-l în mă-sa!

Text: Răzvan Drăgoi

Un motorhome Concorde implicat în accident

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857