23.06.2024

Autorulotele Weinsberg, modele 2023: X-Cursion Van și X-Cursion Van EDITION

Autorulotele Weinsberg, modele 2023 X-Cursion Van și X-Cursion Van EDITION [PEPPER]

X-Cursion Van este 100% nou și 100% WEINSBERG. Autocaravana elegantă, semi-integrată, este primul vehicul WEINSBERG construit pe șasiul VW T6.1.

Noul vehicul de bază se potrivește perfect cu marca WEINSBERG, autentică și cu preț redus, și cu standardele sale de neegalat în materie de funcționalitate și design. T6.1 oferă vehiculului o nouă „față” care se îmbină perfect cu aspectul caracteristic WEINSBERG, creând un ansamblu modern și izbitor. Interiorul confortabil și stilat al X-Cursion Van, care prezintă lemn și tonuri calde, este, de asemenea, foarte potrivit.
Noul X-Cursion Van este disponibil în două configurații diferite: modelul 500 LT dispune de o baie practică pivotantă, adică chiuveta este poziționată pe o parte și poate fi rotită în poziție deasupra toaletei. Dintr-un singur pas simplu, pe cealaltă parte se creează o zonă de duș cu pereți netezi. În peretele lateral au fost încorporate rafturi, astfel încât acestea pot fi folosite din plin, fie că se face un duș sau se spală. Prin utilizarea cât mai eficientă a spațiului, baia pivotantă combină două zone diferite într-una singură. O altă caracteristică care diferențiază modelul 500 LT este zona de ședere fixă. Vehiculul are nu doar una, ci două bănci, care sunt poziționate pe lungime. Dacă este necesar, masa dintre bănci poate fi extinsă. Atunci când scaunele cabinei sunt întoarse, masa poate găzdui cu ușurință un total de șase persoane – perfect pentru a invita oaspeți. Mai mult, zona de ședere poate fi transformată într-un pat dublu mare în cel mai scurt timp. Cu patul glisant de deasupra cabinei, care poate fi comandat ca dotare opțională, în total pot dormi până la patru persoane în 500 LT.

În garajul de 60 x 90 cm, în numeroasele compartimente și dulapuri de depozitare și dulapuri, precum și în compartimentul de depozitare de sub podea, care poate fi accesat, de asemenea, prin garaj, există suficient spațiu pentru toate hainele și echipamentele de vacanță.

Modelul 500 MQ se mândrește cu un garaj spate de dimensiuni normale și un pat dublu mare în spate. Un pat glisant în partea din față poate fi comandat, de asemenea, ca supliment opțional pentru această configurație, astfel încât are loc pentru ca până la 4 persoane să doarmă în două zone de dormit separate. Caracteristica care diferențiază modelul 500 MQ este dușul inovator cu înălțime reglabilă. Atunci când nu este necesar, acesta poate fi coborât la aceeași înălțime ca și patul adiacent în câțiva pași simpli – cu ajutorul unui resort pneumatic – iar salteaua se sprijină apoi pe partea superioară a dușului. Astfel se creează spațiu suplimentar și spațiu de depozitare. Când dușul este ridicat în poziția de sus, se creează o cabină de duș de dimensiuni normale, la fel ca cea de acasă, din propria dvs. baie – cu o ușă rabatabilă și o înălțime totală de 1,90 metri.

Salteaua are o formă care permite ca partea corespunzătoare să poată fi ușor dată la o parte ori de câte ori dușul este utilizat. Toaleta poate fi folosită în orice moment, indiferent dacă cineva doarme sau face duș.

Ambele amenajări X-Cursion Van dispun de o bucătărie spațioasă cu chiuvetă, o plită cu două focuri și un frigider cu compresor Thetford de 90 de litri. Deoarece sistemul de încălzire este diesel, alimentat cu motorină, gazul este necesar doar pentru plita de gătit, astfel încât o butelie de gaz de 5 kg este tot ce aveți nevoie.

Cu o lățime interioară de 200 cm, o înălțime totală a vehiculului de 285 cm și o lungime de 588 cm, noua autorulotă semi-integrată este spațioasă, dar compactă.

Încă de la început, X-Cursion Van este disponibil și ca model special [PEPPER], care este plin de dotări – mult mai multe dotări decât cele oferite de obicei de modelele [PEPPER]. Printre acestea se numără un motor de 150 CP, transmisie automată DSG cu 7 trepte, vopsea Ascot Grey pentru pereții laterali și cabină, bare de protecție vopsite în aceeași culoare cu vehiculul, oglinzi electrice, jante din aliaj VW de 17″, faruri principale cu LED, inclusiv lumina de zi cu LED, sistem de control al fasciculului principal „Light Assist” și faruri de ceață, inclusiv lumini de viraj, o ușă cu plasă de insecte, lumină pentru marchiză, marchiză antracit, fereastră de aerisire panoramică, a doua ușă de garaj, jeturi de spălare a parbrizului încălzite, indicator de presiune a pneurilor, control adaptiv al vitezei de croazieră ACC, inclusiv Front Assist cu funcție de frânare de urgență în oraș, un afișaj multifuncțional color, detectare a somnolenței, Naviceiver VW Streaming & Internet, inclusiv cameră de mers înapoi, volan multifuncțional din piele, rezervor de apă uzată izolat și încălzit, scaune originale VW reglabile pe înălțime, cu două cotiere și suport lombar, scaune încălzite pentru șofer și pasager, țesătură Active Line MALABAR cu întreținere redusă și rezistentă, televizor inteligent de 24″, iluminare ambientală, precum și o interfață pentru smartphone cu încărcare inductivă.
În comparație cu modelul standard și cu dotările pe care le include, prețul modelului X-Cursion Van EDITION [PEPPER], care poate varia de la o țară la alta, reprezintă un raport calitate-preț excelent.

Foto: Weinsberg

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Cum să previm condensul într-o autorulotă – câteva sfaturi

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857