23.06.2024

Carthago își prezintă gama pentru anul 2021

Carthago și-a anunțat gama pentru 2021, ceva mai târziu decât în mod normal, din cauza situației Covid 19 din Europa. Actualizările pentru 2021 includ îmbunătățirea seriei de model c-compactline super-ușoare și a modelului c-Tourer, introducerea opțiunii Mercedes Sprinter ca vehicul de bază pentru c-Tourer, precum și un nou design pentru liner-for-two, cu lumini inovatoare cu LED complet, printre alte modificări.

Carthago c-compactline / c-tourer: Upgrade și nou vehicul de bază

Un nou spate și un nou decor au fost introduse pentru slimline Carthago c-compactline și modelul lightweight c-tourer. Spații de locuit modernizate, cu o nouă arhitectură de mobilier în zona zonelor de relaxare, toalete combinate revizuite cu o libertate de mișcare semnificativ mai mare și îmbunătățite ergonomic.

Atât c-tourer I, cât și c-tourer T sunt acum disponibile ca opțiune și pe Mercedes-Benz ca o alternativă la Fiat Ducato. Sprinterul vine cu un șasiu special cu cadru de la AL-KO. Acest lucru face din C-Tourer T, vedeta din clasa sa. O mențiune specială este cabina extrem de înaltă și de ultimă generație a Sprinter-ului, cu soluții moderne de conectivitate, cum ar fi sistemul multimedia MBUX și multe sisteme de asistență.

Dacă socotești autorulotele integrate și semi-integrate ale c-tourer și diferitele vehicule de bază, vei ajunge la 25 de modele – nu a existat niciodată atâta diversitate în modele și rămân foarte puține de dorit.

Toate modelele integrate de c-tourer de pe Sprinter și Ducato sunt disponibile din anul 2021 cu farurile cu tehnologie LED complet, la cerere, inclusiv lumini de conducere de zi și tehnologie cu fibră optică LED, care au fost dezvoltate și fabricate exclusiv pentru Carthago. Acestea integrează faza mică, faza mare, luminile de conducere în timpul zilei, luminile de poziție și indicatoarele sub formă de benzi LED elegante.

Carthago chic c-line: faruri LED complete ca standard pentru autorulotele integrate

Fie că este chic line C-line I sau chic c-line T – chic c-line este pașaportul perfect pentru lumea claselor Carthago liner. Mercedes-Benz Sprinter și Fiat Ducato contribuie la vehiculul de bază, împreună cu un șasiu special cu cadru AL-KO. Chic c-line I își subliniază exclusivitatea în noul an model datorită echipamentelor standard cu faruri de înaltă performanță, cu tehnologie LED completă de la Carthago.

Carthago chic e-line / s-plus: pachet upgrade și asistență pentru șofer 

Modelele de succes din clasa de autorulote superioare termină clasa Carthago Liner și impresionează prin aspectul, tehnologia și confortul lor. Introdus cu un an în urmă drept „New Generation”, cu un design complet nou și echipamente complet noi, dezvoltatorii au continuat dezvoltarea ulterioară în interiorul seriei dublu bazate pe Sprinter și Ducato (chic e-linie) precum și Iveco Daily (chic s-plus). Un exemplu este noul lift pentru aparatul de cafea, foarte practic. Tehnologia de siguranță a făcut un salt mare înainte: Noul pachet de asistență la șofer al Daily include o serie întreagă de sisteme de asistență de ultimă oră.

Carthago liner-for-two: design nou pentru Liner exclusiv

Oricine caută ceva special, va găsi întotdeauna ceea ce caută un Carthago, iar oricine caută ceva foarte special va ajunge, în mod invariabil, cu fascinantul Carthago liner-for-two. Cu layoutul său unic și detaliile sofisticate, este un exemplu perfect al forței inovatoare și inventivității Carthago.

Noul design al Carthago liner-for-two este deosebit de expresiv. Accentul principal este pus pe grila de radiator distinctivă cu șase bare duble cromate. Este flancat la stânga și la dreapta de carcasele cu formă dinamică ale luminilor de ceață. Această combinație oferă impresionantului autovehicul o prezență puternică și solidă pe drum. Partea din față este prevăzută cu un accent deosebit prin farurile standard de înaltă performanță, cu tehnologie LED complet concepută special pentru Carthago, inclusiv lumini de conducere în timpul zilei cu tehnologie cu fibră optică LED.

Modelele bazate pe Ducato au un parbriz care a fost extins spre acoperiș cu 13 centimetri. Accentuează aspectul spațios și îmbunătățește, de asemenea, vizibilitatea semafoarelor și a peisajului în același timp. Carthago a adaptat și grafica exterioară. Zona de locuit a modelului liner-for-two a beneficiat în special de un design interior modernizat.

Noile modele includ noi funcții

Toate autorulotele Carthago au beneficiat, de asemenea, de numeroase rafinări la toate modelele seriei. Există noi roți atractive din aluminiu pentru autorulotele pe șasiuul Ducato Maxi. În bucătării, Carthago a trecut la frigiderele Dometic seria 10 cu o ușă care se deschide pe ambele părți. Un cuptor cu grătar la înălțimea convenabilă poate fi, de asemenea, opțional instalat în dulapul de bază din bucătăria multor modele. Și nu în ultimul rând, Carthago a îmbunătățit designul interior cu colecții de tapițerie complet noi. Diversitatea combinațiilor de materiale este tipică Carthago: imitație de piele cu textil, părți din piele (piele cu material) sau intergal din piele. Fie că este vorba de serii de modele, vehicule de bază, planuri de podea sau echipamente în detaliu: mai mult ca niciodată, Carthago oferă produse pentru măsurarea autorulotelor premium, care sunt atât inovatoare cât și fascinante. Foto: Carthago

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Ququq Campingbox – soluția pentru un minicamper într-un minut

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857