22.07.2024

Challenger Combo X150 oferă spațiu de locuit și lucrat într-un pachet compact

Autorulota Challenger Combo X150, cu dimensiuni reduse, oferă spațiu atât pentru locuit cât și pentru a lucra din camper, într-un pachet compact.

În materie de autorulote, „mai mare” este „mai bine”. Oare să fie adevărat? Cu toții știm că autorulotele mari sunt greoaie la condus, gabaritul mare îngreunează manevrabilitatea autorulotelor integrate și chiar semiintegrate.

A avea o casă mobilă ar putea fi visul oricărui călător! În condițiile actuale în care lumea lucrează de acasă sau din camper, noile tendințe ale pieței sunt ca în acest tip de vehicule să fie suficient spațiu pentru lucru și, de asemenea, suficient de compact pentru a fi ușor de  manevat.

Astfel, Challenger oferă modul său model Combo, cu o lungime de 5,99 m, lățime de 2,1 m și o înălțime totală de 2,75 m. Este omologată pentru 4 locuri în scaun, 5 locuri la masă și 4 locuri de dormit. Prețul pleacă de la 71.055 euro.

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile mici ale acestui vehicul, deoarece acest Combo are un planșeu mai larg decât cel al campervanurilor clasice, de dimensiunea sa. Livingul spațios se poate transforma noaptea într-un pat pentru 2 persoane, iar alte 2 persoane pot dormi în patul lift, pat care poate coborî peste zona de living. O mică oglindă este inserată în elementele de design din zona de living. Vis-a-vis este o fereastră prevăzută cu rulou de intimitate și plasă împotriva insectelor.

Imediat după zona de living este bucătăria cu un blat de lucru destul de mare, cu aragaz Can cu 2 ochiuri și chiuveta destul de adîncă. Pe peretele lateral este o șină unde se pot pune niște suporți și se pot agăța diverse ustensile de bucătărie. Deasura bucătăriei sunt spații de depozitare suficient de spațioase.

Mergând spre zona din spate, o ușă separă zona de baie și șifonier față de restul autorulotei. Ușa se poate deschide în ambele sensuri. Imediat în spatele frigiderului este spațiul de depozitare pentru haine, cu bară de umerașe, iar cum deschidem ușa culisantă descoperim baia care este practic pe toată lățimea autorulotei. O ușă culisantă delimitează spațiul de duș.

În spatele oglinzii se ascunde chiuveta rabatabilă și rafturi de depozitare.

Autorulota are o nișă, un spațiu de depozitare care are corespondență – se poate deschide atât din interior cât și din exterior.. Nu este foarte mare, dar este un spațiu destul de util pentru a depozita scaunele și masa de camping.

Întreaga prezentare a autorulotei Challenger Combo X150 este acum disponibilă pe canalul de YouTube. Vă aștept cu impresii/comentarii despre acest model în video.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF: Tadam Caravan, Motorhome, GoCamper, DoctorCaravanCampero, PieseRulote.ro, Camper Team Romania, Arkus Camp România, Campermania, Smiley Camper, Aler Campers, TeePee Corbu, Vanuva.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Sărbători pascale in camper la Zăbala, jud. Covasna 2017

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857