12.06.2024

Moto-lift ICARO pentru motocicletă la camper-van de la firma italiană Lima Trade

În acest video vă prezint o soluție utilă pentru a căra scuterul sau motocicleta cu campervan-ul – o soluție de la firma italiană Lima Trade – ICARO.

Liftul este acționat de o pompă electrică cu telecomandă, încărcarea și descărcarea motocicletei fiind foarte ușoară și rapidă. Fără rampe de încărcare și spațiu minim de manevră. Ridicarea de la nivelul solului până la 60 cm, cu capacitate maximă de încărcare de 250 kg.

Când motocicleta este descărcată, cadrul principal se poate înclina din poziție verticală în poziție orizontală, pentru deschiderea ușilor din spate și are o treaptă integrată în cadrul basculant pentru a intra mai ușor în dubă.

Motocicleta se prinde în 3 puncte de ancorare: 2 dispozitive automate pe rampele de roți pentru asigurarea roților și 1 dispozitiv manual cu centură și clichet pentru șa. Cadrul principal este realizat din profile speciale de aluminiu și părți de detaliu din oțel inoxidabil.

ICARO este un kit făcut pentru a fi trimis cu manual de asamblare, foarte ușor și rapid de asamblat, fără a face modificări pe dubă. Moto-liftul este disponibi pentru FIAT DUCATO, CITROEN JUMPER și PEUGEOT BOXER, dar în curând va fi disponibil și pentru: MERCEDES, VOLKSWAGEN, FORD, RENAULT.

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF: Tadam Caravan, Motorhome, GoCamper, DoctorCaravanCampero, PieseRulote.ro, Camper Team Romania, Arkus Camp România, Campermania, Smiley Camper, Aler Campers, TeePee Corbu, Vanuva.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bateria litiu se poate monta sub scaunul autorulotei și poate fi monitorizată din smartphone

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857