30.09.2023

Dethleffs Trend 90: model aniversar gata de utilizare la un preț fantastic

2021 marchează cea de-a 90-a aniversare a Dethleffs. Și ce mod mai bun de a sărbători decât cu o ediție aniversară a celei mai populare serii de autorulote din portofoliul Dethleffs: Trend 90. Echipat cu un motor puternic de 165 CP și o gamă largă de caracteristici de ultimă generație, Trend 90 are tot ce este necesar pentru a porni imediat la drum. Trend 90 este disponibil în opt configurații populare din clasa Low Profile – și este la un preț aniversar atractiv, care poate economisi mulți bani pentru cumpărători.

Aniversările sunt pentru a fi sărbătorite! Iar Dethleffs sărbătorește alături de clienții săi. În urmă cu 90 de ani, pionierul rulotelor Arist Dethleffs a dezvoltat prima „Wohnauto” (rulotă originală), creând astfel o tendință de camping în întreaga Europă. În acest an de referință, Dethleffs a lansat un alt model atractiv în ediție specială: Trend 90.

De mulți ani, autorulotele din seria Trend sunt unele dintre cele mai de succes modele Dethleffs. Și pe bună dreptate. În cele din urmă, ele impresionează cumpărătorii cu designul lor modern, cu dotările standard extinse și cu un raport calitate-preț excelent. Cu opt amenajări, Trend 90 din clasa Low Profile oferă o gamă extrem de largă de opțiuni pentru o varietate de scopuri. Toate modelele Trend au două lucruri în comun: siguranța și calitatea expresă de la un vehicul Dethleffs. Acest lucru poate fi observat în utilizarea construcției caroseriei Lifetime Smart, care este obișnuită pentru această clasă. Construcția podelei fără inserții de lemn, dar cu înveliș din GRP pe partea inferioară și pe acoperiș, va asigura o durată de viață lungă a vehiculului și își va păstra valoarea.

Pachet aniversar la un preț atractiv

Dethleffs a produs un pachet de caracteristici extrem de atractive pentru modelul aniversar Trend 90, care include un sistem de propulsie de înaltă performanță, precum și numeroase dotări opționale practice și de înaltă calitate: Pachetul aniversar include jante din aliaj, aer condiționat automat în cabina șoferului, un volan multifuncțional din piele și un luminator mare (skyview) deasupra cabinei, precum și un living confortabil în formă de L (nu este inclus în configurațiile DBL și EBL), geamuri de culoare cu jaluzele de confidențialitate și paravane încorporate, o ușă de acces cu o lățime de 70 de centimetri cu fereastră și închidere centralizată, jaluzele în cabina șoferului, pachetul de lumini Light Moments pentru iluminare de atmosferă și multe altele. Lista de dotări opționale este, prin urmare, scurtă, deoarece Trend 90 are deja cam tot ceea ce este necesar pentru a porni la drum.

Motorul de 165 CP și caracteristicile sale dinamice de conducere

Ediția aniversară este disponibilă în cele mai populare opt configurații și numai în clasa Low Profile. Toate modelele se bazează pe Citroën Jumper Light cu șasiu cu platformă joasă, iar motorul de 165 CP (121 kW) joacă un rol esențial în caracteristicile dinamice de condus ale autorulotei. De asemenea, stăpânește fiecare pantă, chiar și atunci când camperul este complet încărcat. Trend 90 rulează pe jante din aliaj de 16 inch și este dotat cu lumini de zi cu LED, oglinzi exterioare care pot fi ajustate și încălzite electric, precum și scaunele căpitanului șoferului și pasagerului din față, reglabile pe înălțime și înclinabile, cu cotiere duble și funcție de rotire, toate acestea fiind standard. Atât la interior, cât și la exterior, Trend 90 face o declarație la modă, indiferent de modelul din seria Trend. Acest lucru include exteriorul atractiv în alb, cu curba dinamică tipică vehiculelor de familie, bara de lumini spate izbitoare și bare de protecție vopsite în aceeași culoare cu vehiculul. Intrarea în coupé la ușa de habitaclu, o treaptă încorporată face accesul ușor în living, unde designul interior modern cu un amestec de lemn și suprafețe albe creează linii clare și o ambianță primitoare, ca acasă. Tapițeria Metropolitan concepută pentru seria aniversară, cu țesăturile sale trendy în gri deschis, se îmbină armonios aici.

Bucătărie și baie

Toate amenajările au un lucru în comun: o bucătărie gourmet complet mobilată, cu un aragaz cu trei ochiuri, mult spațiu de depozitare în dulapuri cu funcție soft-close și mult spațiu pentru pregătirea meselor. Șase dintre cele opt variante ale modelului aniversar Trend 90 dispun chiar și de o baie cu duș și toaletă separate și posibilitatea de a separa baia și dormitorul de living printr-o ușă.

O prezentare generală a layouturilor Trend 90

Foto: Dethleffs

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Doctor Caravan din Cluj-Napoca și-a extins spațiul de service

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857