04.10.2023

Pila de combustie EFOY câștigă premiul german „iF Design Award”

SFC Energy AG este un furnizor de frunte de celule de combustibil cu hidrogen și metanol pentru soluții de alimentare hibride staționare și mobile. Cu segmentele sale de afaceri Clean Energy și Clean Power Management, SFC Energy AG este un producător de celule de combustibil din Gemania. Cu sediul în Brunnthal, în apropiere de München, compania operează unități de producție în Germania, Olanda, România și Canada. 

SFC Energy AG (F3C:DE, ISIN: DE0007568578), un furnizor de top de pile de combustie cu hidrogen și metanol pentru soluții de alimentare hibride staționare și mobile, a primit premiul iF DESIGN AWARD 2021 pentru cea de-a cincea generație a pilei de combustie EFOY. Acest lucru îl plasează printre câștigătorii premiilor acordate de renumita etichetă de design de renume mondial.
Pila de combustie EFOY furnizează energie fiabilă, ecologică și silențioasă chiar la fața locului, pentru funcționarea sigură și neîntreruptă a dispozitivelor de operare, în orice condiții meteorologice și la temperaturi cuprinse între -20 °C și +40 °C.

Poziționată în cutii rezistente la intemperii, în dulapuri de control sau în vehicul, singură sau în funcționare hibridă cu alte generatoare de energie: pila de combustie EFOY este cheia unei alimentări moderne și ecologice.
Printre un grup puternic de participanți, seria EFOY de la SFC Energy a impresionat cu evaluări peste medie în categoriile idee, design, funcție, unicitate și impact. Juriul format din 98 de experți în design a selectat câștigătorii din peste 9.500 de lucrări depuse de 3.693 de participanți din 52 de țări.
Cea mai veche și independentă instituție de design, iF International Forum Design GmbH din Hanovra, Germania, prezintă o dată pe an prestigiosul iF DESIGN AWARD. De 67 de ani, premiul este o marcă recunoscută la nivel mondial în ceea ce privește designul excepțional.Sistemul inteligent de gestionare a bateriei (BMS) al bateriei cu litiu EFOY asigură o comunicare inteligentă între pila de combustie și baterie. În acest fel, pila de combustie funcționează cu eficiență maximă, iar bateria beneficiază de o încărcare ideală, de protecție specială și de o durată de viață lungă.

Celula de combustibil EFOY este generatorul de energie ideal pentru bateria de 12 V și 24 V. Controlerul de încărcare integrat monitorizează permanent nivelul de încărcare al suprastructurii / bateriei de la bord și îl reîncarcă complet automat, dacă este necesar. Se oprește din nou (modul de așteptare) de îndată ce bateria este complet încărcată. Acest lucru înseamnă că aveți întotdeauna rezerve complete de energie și vă protejează bateria de descărcarea profundă prin deteriorarea continuă. Pentru a utiliza consumatori de 230 V, cum ar fi aparatele de cafea sau uscătoarele de păr, veți avea nevoie și de un invertor.

Pentru mai multe informații despre noua generație EFOY, vizitați www.my-efoy.com
Mai multe informații despre soluțiile de energie curată și de gestionare curată a energiei de la SFC Energy la www.sfc.com.

Foto: SFC.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Bateria litiu se poate monta sub scaunul autorulotei și poate fi monitorizată din smartphone

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857