19.05.2024

Dubele Ford 2021 vor fi mai ușor de transformat în camper vanuri

Ford a prezentat cinci modele de vanuri diferite pentru a putea face din Transit 2021 o conversie în camper van mult mai ușor, în funcție de pachetul ales.

Anul acesta a fost cerere mare pe piața camper vanurilor; cererea de vehicule de agrement (RV) a crescut la niveluri record, în timp ce afacerile de livrare sunt și ele în creștere și deservesc clienții care lucrează de acasă.
Pentru a aborda această creștere a călătoriilor pe șosea (van life) și a comerțului on-line, Ford a prezentat cinci pachete Adventure Prep și RV Prep – trei pentru van lifers și două pentru livrări de marfă – care vor putea fi transformate ușor în funcție de nevoi. Astfel duba de marfă poate deveni camper van în scurt timp pentru o excursie de weekend.

Aceste cinci opțiuni vor însoți viitoarele upgrade-uri din 2021 care vor fi găsite în toate vanurile Transit, indiferent de alegerea pachetului. Aceasta include noi opțiuni de culoare pentru roți și exterior, precum și înlocuirea frânei de parcare manuale în favoarea uneia electronice.

Sursa & foto: Ford

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

35 de ani de la Multivan T3 – a fost primul autovehicul all-in-one, monovolum și camper

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857