19.05.2024

la strada Avanti E: înălțime redusă, paturi de o persoană și mult spațiu de depozitare

Camper vanul german la strada Avanti E are o înălțime totală redusă, paturi de o persoană și mult spațiu de depozitare. Amenajările cu paturi de o persoană sunt foarte apreciate în cadrul modelelor de conversie pentru camper vanuri. Cu Avanti E, producătorul german la Strada prezintă acum al doilea layout cu două paturi de o persoană în noul Avanti E.

Lungimea totală a camper vanului este de 6,36 metri, așa că Avanti E permite două paturi ajustate longitudinal de 1,85 și 1,95 metri. Comparativ cu fratele său mai mare Avanti EB, Avanti E este construit pe Fiat Ducato cu o înălțime de 2,65 metri. Acest lucru îi oferă atât un aspectul suplu, cât și o rezistență redusă la vânt și un centru de greutate scăzut. Spațiul de locuit în Avanti E este foarte apropiat de cel al fratelui său mai mare Avanti EB. Cea mai mare diferență este compartimentul de depozitare pliabil deasupra scaunelor din cabină, prin care șoferul și pasagerul câștigă mai mult spațiu deasupra capului. Ambele scaune pot fi pivotate spre interior și formează, împreună cu banca și masa, un grup de scaune confortabil.

În timpul condusului sunt disponibile patru locuri de relaxare cu centuri de siguranță în 3 puncte. Scaunul de la fereastră de pe bancă are sistemul de fixare Isofix / tether superior pentru scaunul unui copil. Spătarul și suprafața de ședere a băncii sunt montate ferm și pot fi ajustate în funcție de necesități. Această caracteristică garantează un confort ridicat al scaunelor atât în ​​timpul condusului, cât și în timpul staționării. Sub sacune și banchetă sunt prevăzute compartimente utile în podea pentru încălțăminte sau alte articole.

Bucătăria este dotată cu o plită cu 2 arzătoare cu aprindere piezoelectrică și suport robust pentru oală din fontă. Aragazul și chiuveta sunt fabricate dintr-o singură bucată, din oțel inoxidabil, care este foarte ușor de întreținut.În partea dreaptă a bucătăriei, există un frigider de 80 de litri cu comutare automată a energiei. Baia are toaletă, chiuvetă și compartimente de depozitare pentru ustensilele de igienă.

O ușă dublă batentă, separă baia de spațiul de locuit. Când faceți un duș, capul de duș este scos din chiuvetă în bara glisantă și o perdea închide zona de duș.Două paturi reglate longitudinal cu dimensiunile de 1, 85 și 1,95 metri sunt montate pe partea stângă și dreapta a vehiculului. Micul culoar dintre paturi oferă acces la două sertare mari sub pat. Hainele pliate pot fi depozitate în aceste sertare, în timp ce hainele atârnate pe umerașe își găsesc loc în dulapul montat sub patul din dreapta pe partea pasagerului. Între ambele paturi, alte compartimente pot fi găsite la etaj. De pe culoarul dintre paturi este și un acces la garajul din spate. La cerere, paturile de o persoană pot fi ușor convertite într-un pat dublu mare de 185/195 x 197 centimetri. Partea din spate a patului poate fi ridicată și, prin urmare, oferă mai mult spațiu în garajul din spate al camper vanului Avanti E. Accesul în zona de garaj din spate se poate face și prin ușile din spate ale vehiculului.

În garaj, se găsește compartimentul de butelii unde încap 2 butelii de gaz de 11 kilogramefiecare. Tot în garaj sunt multe compartimente mici care ajută la depozitarea diferitelor echipamente. Avanti E este alternativa pentru toți clienții care acordă o mare importanță unei înălțimi mai mici a camperului lor, fără a renunța la confortul oferit de două paturi de o persoană.

Prețul de bază cu amănuntul în germania pentru modelul la strada Avanti E, pe Fiat Ducato cu motorul de 103 kW (140 CP) se ridică la 55,165 Euro. Cu pachetul de confort 1, pachetul tehnic 1, costurile anterioare de transport, documente, inspecția gazelor și costurile de inspecție înainte de livrare, Avanti E ajunge la prețul de vânzare cu amănuntul de 61,254 euro / în Germania.

Foto: la Strada

RVTravel.eu – membru fondator Asociația Română de Caravaning

Noile modele de campere de la Globe-Traveller RV

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857