22.09.2023

Nissan aduce conceptul de camper-van complet electric e-NV200 Winter Camper

  • Conceptul camper-van este echipat cu o serie de îmbunătățiri tehnice și de stil de viață, ideale pentru expedițiile de iarnă.
  • O gamă cuprinzătoare de accesorii ale conceptului Winter Camper sunt disponibile pentru clienții modelelor e-NV200 și e-NV200 Evalia standard pentru a fi achiziționate 
  • Conceptul e-NV200 Winter Camper oferă o combinație optimizată de performanțe de condus și autonomie

Inspirat de senzația de entuziasm care însoțește explorarea pe timp de iarnă, Nissan a dezvăluit viziunea sa asupra aventurilor durabile cu ajutorul conceptului inovator de camper-van complet electric e-NV200 Winter Camper.

Într-o perioadă a anului în care drumețiile revigorante și agrementul în aer liber oferă în mod normal o evadare liniștită, e-NV200 Winter Camper așteaptă cu nerăbdare să se conecteze cu minunea naturii și să exploreze din nou aer liber. Proiectat cu gândul la emoție și la impactul asupra mediului, e-NV200 Winter Camper combină emoția condusului electric cu spiritul sălbatic.

Echipat cu o serie de caracteristici personalizate de conducere și de stil de viață, conceptul de camper aventurier este pregătit să abordeze diferite terenuri.Kitul de lux personalizat Nissan Camper Technology Luxury Kit este primul punct de contact al aventurierului ecologic. Disponibil pentru clienții modelelor standard e-NV200 van și e-NV200 Evalia, kitul oferă o suită completă de accesorii, maximizând confortul și versatilitatea pentru o viață autonomă în sălbăticie. Pachetul de alimentare de 220 V de la bord poate fi reîncărcat cu ajutorul panourilor solare montate pe acoperiș, în timp ce bucătăria funcțională integrată, frigiderul, paturile pliabile și geamurile izolate fac ca viața pe drum deschis să fie flexibilă în orice mediu.

Optimizat de la roți în sus pentru condiții off-road dificile, e-NV200 Winter Camper a fost tratat cu o serie de îmbunătățiri de tuning pentru negocierea suprafețelor de drum dificile. Anvelopele off-road premium și înălțimea crescută a trenului de rulare asigură o tracțiune și o gardă la sol optime în noroi sau zăpadă, în timp ce proiectoarele duble de 5400 de lumini sunt montate pe o bară de oțel întărită în partea din față a vehiculului – oferind vizibilitate maximă atunci când șoferii au cea mai mare nevoie de ea.Făcând parte din gama de accesorii originale Nissan disponibile pe scară largă, apărătorile de noroi față și spate, protecțiile pentru intrarea în portiere, barele laterale și covorașele de cauciuc completează arsenalul off-road, oferind protecție și confort indiferent de sarcina pe care o aveți de îndeplinit. Bazat pe modelul e-NV200 Evalia, e-NV200 Winter Camper beneficiază de tehnologia inteligentă și eficientă a grupului motopropulsor electric Nissan. Unitatea de propulsie încercată și testată oferă o combinație optimizată de putere și autonomie, oferind cuplu și accelerație instantanee și o suită de tehnologii de economisire a energiei – inclusiv modul B și modul Eco pentru o frânare regenerativă îmbunătățită și, respectiv, un consum mai eficient de energie.

Pentru Nissan, mobilitatea electrică înseamnă să oferim o experiență captivantă la volan – rămânând în același timp, mai presus de toate, conștienți de impactul nostru asupra mediului înconjurător„, a declarat Dmitry Busurkin,Corporate Sales & LCV General Manager, Nissan Europe.

Impregnat de esența aventurii și de o putere electrificată palpitantă, conceptul de furgonetă Nissan e-NV200 Winter Camper este o expresie optimistă a viitorului mobilității cu emisii zero. Această viziune, precum și setul inovator de accesorii disponibile cu modelele e-NV200 standard, îi vor entuziasma atât pe șoferi, cât și pe pasionații de activități în aer liber, pentru aventurile la care tânjim cu toții în viitor.”

Mai multe informații despre familia de modele Nissan e-NV200 și despre accesoriile suplimentare disponibile pentru specificații, puteți vedea aici.

Foto & video: Nissan

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Călătoriile în Europa – detectorul de radar la autorulotă sau rulotă

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857