16.04.2024

Noile modele 2023 de rulote TABBERT PEP PANTIGA

Durează o viață întreagă” – este promisiunea pe care o face TABBERT. Aceasta se aplică nu numai materialelor de înaltă calitate și măiestriei solide folosite, ci și designului la modă și tehnologiei de ultimă generație integrate. Clientul și mediul în care trăiește se află în centrul fiecărui pas de dezvoltare. Acest lucru înseamnă că toți pasionații de caravaning își vor găsi la TABBERT caravana ideală – una care să răspundă pe deplin așteptărilor lor de călătorie. Și care, de preferință, să dureze o viață întreagă. Odată cu lansarea pe piață a noului model PEP PANTIGA, echipa de dezvoltare TABBERT a creat, prin urmare, o nouă dimensiune a mobilității.

Deși este adevărat că un TABBERT PEP a existat deja, vă va fi greu să găsiți vreo asemănare. Singurul lucru pe care îl are în comun cu PANTIGA 2023 este faptul că a rupt rândurile cu trecutul și a căpătat în mod deliberat un aspect diferit față de celelalte modele TABBERT, care au evoluat în mod consecvent față de predecesorii lor. Noul PEP PANTIGA a fost dezvoltat complet in-house. Scopul a fost acela de a obține o combinație de design la modă și tehnologie modernă, combinată cu o configurație interioară inteligentă, adaptată unui stil de vacanță tânăr și activ. PANTIGA – numele este sinonim cu aventura și locurile care așteaptă să fie descoperite: „Pan” („toate”) descrie un model care pretinde să conducă turma, în timp ce „tigru” promite eleganță și putere.
Exteriorul modelului PEP PANTIGA este sobru și, în același timp, izbitor de ton în ton: Grafica cu efect de sclipici alb ies în evidență pe fundalul alb mat. Cea mai remarcabilă trăsătură a modelului PANTIGA, nu numai din punct de vedere vizual, sunt geamurile mari ale salonului de pe ambele părți din spate. Acestea creează, de asemenea, o atmosferă spațioasă în interior și chiar determină parțial conceptul de amenajare. Partea din spate a vehiculului se caracterizează prin aripi, între care este montată o fereastră în stilul unei benzi luminoase (la 390 WD și 550 E).

În concordanță cu aspectul său, PEP PANTIGA este echipat cu jante de aluminiu de 15″, de culoare albă, care impresionează. Pentru a facilita accesul rapid din exterior, rezervorul de apă și conexiunea electrică au fost combinate într-un modul de service. În plus, noul PANTIGA este echipat în mod standard cu șasiul Dyonic din oțel de înaltă rezistență. Designul inovator cu niște adâncituri în grinzi economisește greutate, îmbunătățind în același timp stabilitatea.

Șasiul a fost dezvoltat în comun de Knaus Tabbert și Knott, o companie bine cunoscută în industrie, care a furnizat, de asemenea, punțile de torsiune din cauciuc și sistemul electronic de stabilizare (ETS). Șasiul poate fi echipat opțional cu un control al remorcii, o roată jockey cu indicator integrat al greutății nasului și o roată de rezervă montată sub podea.

Interiorul PEP PANTIGA impresionează prin designul complet nou al caravanei. Dispune de două ferestre înalte pe laterale în locul dulapurilor de perete. Acest lucru nu numai că inundă zona de locuit cu mai multă lumină pentru o mai mare luminozitate, dar îi conferă și o senzație mai prietenoasă și chiar mai spațioasă. Unitățile de perete alb mat din spate și din bucătărie rămân discrete din punct de vedere vizual datorită designului lor liniar, fără mânere. Impresia creată de scaunele confortabile și moderne este, de asemenea, mai degrabă un apartament decât o rulotă. Trei combinații de tapițerie în culori calde de apus de soare, tonuri reci de gri sau țesătură și imitație de piele oferă un caracter individual. Detaliile bine gândite – cum ar fi jaluzelele comode, masa cu muchie din lemn și elementele de perete acoperite cu țesătură – conferă modelului PANTIGA un caracter relaxat, de bun simț, în combinație cu panourile luminoase încorporate și plafoniera asortată.

Plita cu inducție portabilă standard din sertarul bucătăriei este orientată către utilizator și extrem de practică. Un capac din sticlă ascunde chiuveta și un sistem de separare a deșeurilor este disponibil la cerere pentru sertarul inferior. Conexiunile 230V și USB din zona de living sunt ascunse inteligent în interiorul compartimentelor de depozitare. Compartimentele în sine sunt integrate discret în pereții interiori sculptați corespunzător.

PEP PANTIGA este disponibil în trei variante, concepute pentru grupuri țintă diferite:

Modelul compact 390 WD este conceput pentru vacanțe active cu schimbări spontane de locație. Acesta dispune de o zonă de locuit și de dormit combinată pentru două persoane și are un pat rabatabil în loc de unul fix, ceea ce oferă mult mai mult spațiu pentru a se deplasa în timpul zilei. Este practic emblematic în ceea ce privește stilul de viață PANTIGA în mișcare. Atât manevrabil, cât și convertibil – cu canapelele sale confortabile de tip banchetă, care pot fi transformate rapid și ușor într-un pat spațios și confortabil de 204 x 156 cm.

Modelul 550 E

Populara configurație cu un singur pat 550 E punctează cu un duș propriu-zis, datorită blocului de spălător basculant. Lumina zilei din ambele părți – și opțional, prin intermediul unei lumini panoramice de acoperiș – inundă zona de dormit din față, luminoasă și aerisită. Dulapurile de deasupra capului de pe laterale se potrivesc cu forma fluidă a părții din față pentru a crea o mulțime de spațiu de depozitare. Șase proiectoare proiectează pe pereți modelul în formă de diamant TABBERT tipic mărcii. Gândit practic: Pentru o utilizare optimă a spațiului de depozitare, sunt disponibile cutii extensibile cu mânere pentru sertarele de sub pat la modelele 550 E și 550 K. Rămâne încă suficient spațiu dedesubt pentru a încadra o masă pliantă și scaune sau alte accesorii.

Modelul 550 K

Modelul 550 Keste cel mai potrivit pentru călătoriile cu copii, deoarece are paturi supraetajate care pot fi transformate rapid și ușor într-o altă banchetă. Rabatarea patului superior îl transformă în spătar.

Opțiunea ONE-NIGHT-STAND cu stație de andocare a bateriei și baterie interschimbabilă de înaltă performanță Power X-Change de la Einhell oferă un grad suplimentar de independență. Această opțiune furnizează suficientă energie electrică pentru ca rulota să fie autosuficientă până la o noapte. Datorită sistemului Power X-Change-System, bateria poate fi utilizată și acasă, de exemplu pentru o gamă largă de mașini sau unelte de grădină Einhell.

Foto: KnausTabbert

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Altă zi, alt drum, destinația Spania – motorhome travel

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857