29.01.2023

Noul model de autorulotă Malibu are un start de succes

Producătorul german de autorulote Malibu, subdivizia celor de la Carthago, vine anul acesta cu un aspect complet nou la modelele 2021

Multe saloane europene din acest an au fost nevoite să își închidă porțile, astfel Caravan Salon din Düsseldorf (Germania) și Salone del Camper din Parma (Italia) au ajuns să fie saloanele unde au putut fi prezentate noutățile din industrie.

Malibu a putut arăta prezentări live ale noului model la Caravan Salon Düsseldorf. Indiferent dacă a fost un camper van, o autorulotă clasa A sau un motorhome construit pe autocar și indiferent dacă a fost un pat queen-size, un pat de o persoană sau un pat posterior transversal: a existat ceva interesant pentru toată lumea la standul Malibu!

În ceea ce privește camper vanurile, noua clasă Malibu Van first class – două camere cu conceptul său unic de două camere și familia Malibu Van-pentru-4 cu acoperiș pop-up și patru paturi de dormit complete au fost deosebit de impresionante.

Noua GENERAȚIE M a autorulotelor Malibu a sosit exact la timp pentru modelul noului an, cu un aspect complet nou, iar aceste modele dau viață nouă clasei medii superioare a autorulotelor de calitate, care sunt tipice mărcii și adaugă o promisiune de creșterii a valoarii confortului și calității.

„Numeroasele conversații personale, feedback-ul constructiv, interesul major pentru vehiculele noastre și mulți stimuli noi ne-au arătat că vizitatorii târgului au fost impresionați de Malibu! Nu numai prin noile noastre modele, ci și prin noul nostru concept de stand, pe care l-am adaptat special la condițiile Corona în acest an pentru a ne proteja vizitatorii, dealerii și propriii angajați, au dus la un succes” a spus producătorul german.

Foto: www.malibu-carthago.com

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Gostinu, jud. Giurgiu – travel motorhome Romania

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857