16.04.2024

Oferta de camper vanuri este în creștere la Roller Team

Oferta de campervanuri de la firma italiană Roller Team este în creștere, acum vine cu trei niveluri diferite de montare, cu scopul de a oferi o gamă mai variată care să cuprindă tot mai mulți utilizatori.

Pentru a acoperi o nouă cerință cât mai mare de nevoi, Roller Team vine cu o gamă de campervanuri, numită Livingstone, care se află la baza ofertei, cu scopul de a se adresa unui tip de client neofit, care, deși la prima experiență, alege să-și îndrepte atenția asupra unui vehicul nou.

Toate acestea datorită unui preț de lansare deosebit de competitiv, cu numeroase caracteristici standard, cum ar fi încălzirea diesel Combi 4, aerul condiționat în cabină și ESC.

Există trei modele disponibile în prezent, oferind unele dintre cele mai căutate și bine-cunoscute aspecte ale campervanurilor Roller Team de astăzi: Livingstone 2 cu 5,99 m lungime și patul dublu transversal standard în spate; Livingstone 5 care, pe aceeași lungime, are două paturi duble supraetajate în spatele vehiculului și Livingstone Duo, cel mai lung din gamă, care oferă paturi twin confortabile în 6,36 m.

Unitatea de bucătărie, pe de altă parte, este concepută pentru a spori senzația de spațiu și aerisire din interiorul cabinei, eliminând coloana clasică care o separa de dormitorul din spate. Iată deci un singur etaj, împărțit pe două niveluri diferite, care adăpostește unitatea de bucătărie cu două plite cu arzătoare și chiuvetă cu mixer extern și un blat obținut deasupra dulapului care, ca de obicei, se află în spatele patului din spate.

De asemenea, noutatea este amplasarea frigiderului în marginea zonei de bucătărie – spre ieșire, optând pentru soluția de compresor de 70 litri, echipată cu o deschidere practică a ușii pe ambele părți, astfel încât să poată fi utilizat atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul vehiculului.

Foto: Roller Team

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

Analiza celor mai populare trei mărci de autorulote produse în Polonia

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857