24.07.2024

PlugVan – transformă duba în camper van în 5 minute

Modulul de camping plug-and-play PlugVan, transformă ușor dubele de marfă în RV. Este o soluție inovatoare, conceputpă pentru dube europene și se instalează în aproximativ cinci minute.

În video puteți vedea soluția inovatoare a celor de la PlugVan:

Campervanurile sunt extrem de populare în Europa în zilele noastre. Cea mai inovatoare soluție expusă la CMT din Stuttgart din acest an a fost modulul de locuit realizat de PlugVan.PlugVan aduce o inovație în piața de caravaning, prin faptul că firma nu produce un camper van în sine – ci construiește un modul de locuit, care se încorporează într-un van de marfă sau într-un vehicul care are un spațiu disponibil în interior.

Conform site-ului PlugVan, modulul de locuit poate intra în spatele unei dube de marfă în doar cinci minute. Modulul este sprijinit în afara vehiculului pe picioarele retractabile pe roți, ceea ce face ușoară manevrarea pe poziție a modulului. Un al doilea set de roți la nivelul pardoselii dubei face ca modulul să ruleze ușor în van. După ce este fixat pe poziție, modulul PlugVan este asigurat folosind barele de legătură încorporate. Pereții și tavanul sunt, de asemenea, proiectate pentru a se extinde și a crea mai mult spațiu în interior.Modulul PlugVan este echipat complet cu o bucătărie mică, dotată cu frigider, chiuvetă și un aragaz cu un ochi, cu un rezervor de 50 litri de apă potabilă. Zona de ședere se poate transforma într-un minut în pat de 160 x 196 cm și există un sistem inteligent de ultimă generație, care permite ocupanților să controleze toate echipamentele electrice de la bord prin intermediul smartphone-ului sau al vocii. Poate fi chiar conectat cu Amazon Alexa pentru control vocal.

Costul este de aproximativ 20.000 € pentru un modulul dotat cu toate facilitățile, dar PlugVan intenționează să ofere și modele mai simple chiar până la 6.000 €. Sursa & foto: www.plugvan.com

Mulțumim partenerilor noștri: Joy2wanderMotorhome, Aler Campers, TopCamperGoCamperGeografic Travel, Mitrea Caravan și Grădina Ielelor pentru sprijinul acordat.

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

VACANȚA 2015 – PARTEA 3

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857