19.05.2024

Premieră mondială – Knaus Tourer CUV | Caravan Salon 2022

Noutăți în materie de autorulote la Caravan Salon Dusseldorf 2022. KnausTabbert a dezvăluit în prima zi de Caravan Salon 2022, în fața presei, noul model de motorhome 2023 – KNAUS TOURER CUV!

Plăcere maximă de a conduce. Desfășurare optimă.

Astăzi a fost doar un vis ieri: revoluționarul TOURER CUV combină ce e mai bun din două lumi într-o nouă clasă. La fel de manevrabil ca un vehicul de clasă urbană atunci când se deplasează, la fel de spațios ca o rulotă cu drepturi depline pentru până la 4 persoane atunci când este oprit. Acest lucru face din TOURER CUV vehiculul ideal pentru viața de zi cu zi și pentru ieșirile în oraș, pentru o plăcere maximă a condusului și o adevărată plăcere a vacanței. Fantastic de bun – iar acum esste în sfârșit o realitate!

Prietenos pentru oraș și flexibil, cu capacitate completă de camping, concept inovator pop-top cu un spațiu liber de cel puțin 1,90 metri, bucătărie completă, baie fixă cu toaletă și până la 4 paturi de dormit.

Interior multifuncțional pentru vacanțe și viața de zi cu zi

Siguranță optimă datorită numeroaselor sisteme de asistență, viteză de croazieră mai mare și manevrabilitate mai bună datorită dimensiunilor compacte, vizibilitate mai bună, disponibil și ca model special TOURER CUVISION KNAUS TOURER CUV

Planuri de etaj și date

Dispunerea fantastic de bună cu până la 4 locuri: Pentru o dezvoltare optimă în vacanță, TOURER CUV oferă o bucătărie cu aragaz și frigider, o baie fixă cu duș și toaletă și mult, spațiu pentru întreaga familie. Amenajări de rulote cu drepturi depline – și toate acestea în dimensiuni ultra-compacte de CUV!

Mulțumiri pentru sprijinul în realizarea materialelor de la CARAVAN SALON DÜSSELDORF firmelor: Camping La BUBU in Transilvania, Sepsi Szilard, Vancsa Levente Jeno-PieseRulote.roDoctorCaravan, Ruuts.travel, Joy2wander, Rolimag, Transilvania CampMotorhome.

#knaus #camper #cuv #vw #caravansalon

RVTravel.eu – travel | motorhome | Romania

S-a gătit grecește în camping Cortina Gate din Vama Veche

Susține și tu proiectul independent RVTravel printr-o donație PayPal sau direct prin Revolut la nr. de telefon 0746 840 857